DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
NİHAT ALPARSLAN
NİHAT ALPARSLAN
Giriş Tarihi : 18-10-2020 13:05

Korona ve Kos-KOCA Yalanlar..

Siyaset nelere kadirsin koskoca adamlara nasılda yalan söyletebiliyor..Pandeminin ilk aylarında  Sağlık Bakanı Koca,  her gün yaptığı vaka paylaşımları ile bizlerin taktirini kazanıyordu..Ama sonradan ne olduysa  oldu.Kos-koca yalanlarla dolu açıklamalar gelmeye devam etti..

 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gerçi Korona Virüs kontrolümüz altında diye açıklama yapıyor ama, tarafsız olarak bilinen bilim insanları ve Türk Tabipler Birliği ( TTB ) bu açıklamaların tam tersini söylüyorlar, bu nedenle vatandaşlarımızın kafası da çok karışık, kime inanacaklar bilinmiyor.

Gerçek den de öyle sevgili okuyucularım, her kesimden gelen bilgiler çok farklı, mesela Sağlık Bakanlığı önceki gün toplan vaka sayısını 323 bin, ölenlerin toplam sayısının ise 8 bin 38 olarak açıkladı, fakat TTB bu açıklamanın tam tersini bildirdi, hatta Birlik Yöneticilerinden o kadar iddialı açıklamalar geldi ki ölenlerin sayısının resmi açıklananların tam neredeyse 20 katı olduğunu iddia ediyorlar, bu durumda kime inanacağız gerçekten bilemiyoruz.

Ancak şu bir gerçek ki, vatandaşlar olarak  bizler tabi ki önce Devletimize inanmak isteriz, ancak Sağlık Bakanlığının açıkladığı Turkuaz tablodaki rakamlar la, TTB ve öteki bazı bilim insanlarının açıkladığı rakamlar bunla taban tabana zıt, bu nedenle  vatandaşların kafasının karışık olması da çok doğal.

Bakın CHP Ankara Milletvekili Dr. Murat Emir, şu çarpıcı açıklamayı yapıyor,’’ ölüm sıralamasında Rusya ve İspanya’dan sonra 3’üncüyüz ‘’ bu çok çarpıcı bir iddia. Devletimiz çok güçlü bir Devlet, Korona virüs tedbirlerine uymayanları anında yakalayıp gerekeni yapa bilecek güçte, bir bilim Kurulu üyesi sürekli uyarıyor,’’ Sokaklar ve Caddeler sıkı denetim altına alınmalıdır’’ diye, bende bu açıklamalara  katılıyorum, yüz binlerce Polisimiz ve Bekçimiz  var, bu güvenlik güçleri İl’ler de, İlçe ve köylerimizde de Jandarmamız sokak ve Caddelerimizi sıkı kontrol altında tutar ve maske ve mesafeye dikkat etmeyen insanları kontrol altına alırsa emin olun biz bu Korona belasını sıfıra indiririz, ancak  Devletimiz ve güvenlik güçlerimiz bu konuda işi çok ciddiye almalıdır. Ancak o zaman bu beladan daha kolay kurtuluruz, yoksa inanın daha çok ölümler ve vaka sayılarımız olur.

Sayın okuyucularım, şimdi size çok çarpıcı ve ilginç bir tabloyu açıklayacağım, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki gün Kovit -19 nedeniyle  ölenlerin  sayısının 8 bin 38 olduğunu açıkladı. Bu sayı inanın tam 4  İlçemizin nüfusu kadar, yani diğer bir deyişle Korona Virüs,4 ilçe nüfusumuzu şu an  yutmuş durumda, bu çok acı bir  durum. Bakın toplam nüfusları 8 bin üzerinde olan ilçelerimiz hangileri Eskişehir Han İlçesi nüfusu : 2 bin 272, Isparta Yeşil Bademli İlçesi  Nüfusu: 2 bin 360, Bingöl Yaylıdere İlçesi : 2 bin 139 ve Konya Yalı Höyük İlçesi bin 765.İşde sevgili okuyucularım Korona belası bu şirin 4 İlçe nüfusu kadar vatandaşımızı bu dünyadan alıp götürmüş durumda. Ülkemize verdiği tahribat da  böyle, yani Korona Virüsü , 4 İlçe nüfusumuzu yutmuş durumda ,umarım artık Devletimizin alacağı daha sıkı tedbirlerle bu beladan kısa sürede kurtuluruz.

NELER SÖYLENDİ?
@
NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
  • Süper LigOP
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA