SPOR
Giriş Tarihi : 03-04-2023 09:15   Güncelleme : 03-04-2023 09:24

Yüksel Yıldırım: 'Biz bu lige noktayı koyduk'

Kırmızı-Beyazlıların Başkanı Yüksel Yıldırım, “Oyuncularımız yapılması gerekeni sahada yaptı e artık biz bu lige noktayı koyduk” dedi.

Yüksel Yıldırım: 'Biz bu lige noktayı koyduk'

HEM RAKİBİ HEM HAKEMİ YENDİK

 

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, 4-2 kazanılan Pendikspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Maçın hakemine sitem eden Yüksel Yıldırım, "Söyleyecek kelime bulamıyorum. Sözün bittiği bir geceyi yaşadık. Hakemler için bir şey söylemiyoruz. Ama sahada öyle bir hakem vardı ki, Samsunspor'un bu maçta berabere kalması veya yenilmesi için yapmadığını bırakmadı. Ben her zaman takımıma söylüyorum. Eğer şampiyon olmak istiyorsak sadece rakip takımları yenmekle iş bitmiyor. Hakemleri de yenmek zorundayız. Biz Pendikspor karşısında önce rakibi, sonra hakemi yendik. 10 kişi kaldık, aslanlar gibi mücadele ettik" diye konuştu.

 

 

3. GOLDE KENDİMİ KAYBETTİM

 

Başkan Yıldırım, " Ben açık ve net söylüyorum. Bu 10 kişiyle 4-2 ezerek yendiğimiz maç, bizim şampiyonluğumuzun ilanıdır. Artık bu saatten sonra Samsunspor'un başka hiçbir şeyi kalmadı. Evimizdeki en zor maçımızı oynadık ve rakibimiz inatçı çıktı. Ben zaten Zeki'nin attığı 3. golde kendimi kaybettim. Bu çocukları bu şehir günlerce alkışlasın. Hocama teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir taktik savaşı sergiledi. Çok güzel değişiklikler yaptı ve inanılmaz oynadık. Yapılması gerekeni yaptı oyuncular ve bugün biz bu ligde noktayı koyduk artık. Bugün 63 puanımız var. 2 tane de oynanmamış maçla 69. Bizi 74, 75 kurtarır" diye konuştu.

 

 

ÇOK UĞRAŞTI AMA OLMADI

 

Hakemi eleştiren Başkan Yıldırım, “Hakem, Samsunspor'un bu maçta berabere kalması veya yenilmesi için yapmadığını bırakmadı” dedi. Kaynak:Halk

AlparslanAlparslan