SİYASET
Giriş Tarihi : 12-02-2024 09:29

'Terme için Samsun için durmak yok, çalışmaya devam'

SİYASET 11 Şubat 2024 - 17:51 'Terme için Samsun için durmak yok, çalışmaya devam' AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Cumhur İttifakı Terme İlçe Başkanlıkları İstişare ve Değerlendirme Toplantısında konuştu. Başkan Adayı Doğan, “Terme için Samsun için durmak yok, çalışmaya devam” dedi

'Terme için Samsun için durmak yok, çalışmaya devam'

Cumhur İttifakı AK Parti samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Cumhur İttifakı Terme İlçe Başkanlıkları İstişare ve Değerlendirme Toplantısında teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Terme’yi hak ettiği değere kavuşturacaklarını vurgulayan SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “31 Mart akşamı Terme’miz, diğer ilçelerimiz ve büyükşehirimiz ile birlikte büyük bir zafer kazanacağız. Hazırız, kararlıyız” diye konuştu.

Terme’ye hak ettiği hizmetleri kazandıracağız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde bugün Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak huzurlarınızdayım. 5 yıl İlçe Başkanlığı, 5 yıl Belediye Başkanlığı yapmış biri olarak; hizmet alınan bir mahalle muhtarının nasıl daha dik yürüdüğünü de bilen biriyim. İnsanlar sevdikleri şehirlerde makam, mevki için değil; hizmet için yaşarlar. Ben hem Ali Kılıç hem de Şenol Kul Başkanımızın şehirlerine olan sevdalarına şahidim. Şenol Başkanım  da geçmiş 5 yıllık dönemde Terme’miz için güzel hizmetler hayata geçirdi; Ali Başkanımız da Terme’miz için çok önemli yatırımlar, hizmet alanları oluşturdu. Bizler de Allah’ın izniyle önümüzdeki 5 yılda Terme’mize önemli hizmetler kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

SBB Başkan Adayı Doğan, “Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak, Termeli hemşehrilerimizin , Terme’mizin hak ettiği hizmete kavuşması  için önümüzdeki 5 yıl boyunca var gücümüzle çalışacağıma söz veriyorum. Hem Sera OSB hem de Karma OSB anlamında Terme’de büyük bir mesafe alındı.  5 yıl önce de Çarşamba’da OSB’nin sadece alanı vardı, şimdi gelinen noktada çalışan fabrikaları var. Terme’mizde de inşallah 5 yılda OSB alanımızdaki fabrikalarımızın açılış kurdelesini hep birlikte kesmiş olmayı Allah bizlere nasip etsin. Terme’nin çok büyük zenginliği, sahili var. İnşallah Terme sahilimizi daha etkin hale getirmek için festivallerle, organizasyonlarla daha ileri taşıyacağız. Terme Meslek Yüksekokulumuzu inşallah Karma OSB’mize ara eleman yetiştirir hale getireceğiz. Gerçek Belediyecilik sloganıyla bu döneme damga vuracak olan belediyecilik hizmetlerinin Samsun’un 17 ilçesinde, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarımızla ve Büyükşehirle birlikte taçlandırmaya kararlıyız. Bunun için de çok çalışmak zorundayız. Daha güzelini yapmak, daha ileri taşımak için hayallerimiz var. Gerçekleştirmek için de gücümüz, cesaretimiz, enerjimiz var. Rabbim çıktığımız bu yolda yardımcımız olsun” diye konuştu.

AlparslanAlparslan