SPOR
Giriş Tarihi : 24-01-2024 00:02

Şimdi Sıra Kayserispor'da!

Samsunspor'un teknik direktörü Markus Gisdol, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak önemli açıklamalarda bulundu. Gisdol, özellikle Fenerbahçe maçının takım performansı açısından önemli bir adım olduğunu belirterek taraftarların gösterdiği reaksiyonun kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

Şimdi Sıra Kayserispor'da!

"Fenerbahçe maçı çok özel bir maçtı ve bizim için önemli 1 puanı almış olduk. Taraftarlarımızın göstermiş olduğu reaksiyon beni çok mutlu etti. Gerek sahada gerekse Samsun'a geldikten sonra destekleri çok önemliydi. Fenerbahçe maçında alınan beraberliğin bireysel performanstan daha çok takım performansının sahaya yansımasıdır. Burada önemli olan takım performansı. Hedefimizin ne olduğunu en başından bu yana hepimiz biliyoruz. Bizim için en önemli konu bu ligde kalabilmek."

 

Gisdol, takımın ortaya koyduğu sistemle güçlü olduklarını belirterek, "Ekibim ve oyuncularımızla birlikte ortaya koymuş olduğumuz sistem bizi güçlü kılıyor. Şimdi Mondihome Kayserispor maçına odaklanmalıyız. İyi oyunculardan kurulu bir kadroları olduğunu biliyoruz. Şimdiye kadar nasıl bir performans gösterdiysek aynısını Mondihome Kayserispor karşılaşmasında göstermemiz gerekiyor."

 

Gelecek maçlar ve ligdeki zorlu mücadele hakkında konuşan Gisdol, "İnişlerimiz, çıkışlarımız olacak. Alacağımız galibiyet ve mağlubiyetler olacak. Bunun toplamında bazen başarılı, bazen başarısız sonuçlarla karşı karşıya kalacağız. Son ana kadar zor geçecek bir lig oynuyoruz. Ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor. Belki bu tipik bir Alman bakışı olabilir ama ligde yeniyiz ve ilk adımları attık bu şekilde de devam etmemiz gerekiyor."

 

Kupa maçıyla ilgili de konuşan Gisdol, "Ben kupa maçımızı evimizde oynamak isterdim ama ne yazık ki yine deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük SK ile oynayacağız. 3-4 günde bir maçların oynandığı zor maraton içerisindeyiz. Burada yapmamız gereken en iyi şekilde kupa maçına da hazırlanmak. Almak istediğimiz olumlu sonuçlar olacaktır. Hedef olarak kesinlikle bir sonraki tura geçmek isterim" şeklinde konuştu.

AlparslanAlparslan