SİYASET
Giriş Tarihi : 03-04-2023 09:16   Güncelleme : 03-04-2023 18:57

Seyit Torun: "Depremzedelerin gözünü boyamak için mobil temeller atıyorlar"

Partisinin Samsun Milletvekili aday adayları tanıtım toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, ülkenin zor zamanlar geçirdiğini ve AK Parti iktidarının ise deprem bölgesinde vatandaşların gözünü boyamak için mobil temeller attığını söyledi.

Seyit Torun:

CHP Samsun'da çıkardığı 31 milletvekili aday adayı tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Partililer ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da katıldı. Burada bir konuşma yapan Torun, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini ve buradan ülkeyi Kemal Kılıçdaroğlu'nun çıkarabileceğini söyledi. 

 

"DEMEK Kİ SANDIKTA YENEBİLİYORUZ"

 

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde başta İzmir, Ankara, İstanbul olmak üzere büyükşehir belediyelerini kazandıklarını hatırlatan Seyit Torun, "Gerçekten büyük bir başarıydı. Ama en büyük başarı ne biliyor musunuz arkadaşlar? Belediyeleri almak değil. Onları, hep  birlikte olduğumuzda mücadele ettiğimizde sandıkta yenebileceğimiz izah ettik, gösterdik. Demek ki sandıkta yenebiliyoruz. 2019'un en büyük başarısı budur arkadaşlar. Şimdi yerelden genele geçiyoruz" dedi.

 

"HER ORTAMDA ÖNÜMÜZE TUZAKLAR KURUCAKLAR"

 

İYİ Parti binasına yapılan silahlı saldırıyı lanetleyen Seyit Torun, "Üzücü bir olay yaşandı. İstanbul İYİ Parti binası kuşunlandı. Hepimiz sağ duyulu hareket etme durumundayız. Hepimiz çok dikkatli olma durumundayız. Bundan sonra her türlü provakasyonu koyacaklar ortaya. Belediyelerimize, milletvekilleri adaylarımıza, il, ilçe başkanlarımıza her ortamda önemüze tuzaklar kuracaklardır. Çünkü artık gideceklerini biliyorlar. Artık iktidardan uzaklaştıklarını o saraydakiler, o saray beslemeleride görüyor. O yüzden sağduyulu hareket edeceğiz, sabırlı hareket edeceğiz ve hiç zaman tahriklere kapılmayacağız. Onların artık bu ülkeye vereceği hiç bir şey yok" diye konuştu.

 

"MOBİL TEMELLER ATMAYA BAŞLADILAR"

 

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP'li belediyeleri deprem bölgesinde görmediği yolundaki sözlerini hatırlatan Torun, CHP'li belediyelerin deprem bölgesine gönderdiği yardımları anlattı. Erdoğan'nın deprem bölgesinde göstermelik işler yaptıklarını dile getiren Seyit Torun, "Oradaki depremzedelerin gözünü boyamak için sürekli temeller atıyor. Hani geçenlerde İskenderun'da hastane temeli attı gördünüz mü onu? Ertesi gün de taşıdılar. Mobil temel. Bugün at yarın kaldır. Bunların icadı bu oldu" diye konuştu. Kaynak:HalkGazetesi

AlparslanAlparslan