SİYASET
Giriş Tarihi : 29-02-2024 09:16

Serhat Türkel, turizmci ve işletmecilerle buluştu

Google News AboneABONE OL Cumhuriyet Halk Partisi Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Atakum Turizm Otel ve Restorancılar Derneği (ATORİDER) üyeleri ile bir araya geldi. Atakum’u bir turizm kenti yapmayı planladıklarını söyleyen Türkel, "Burada siz işletme sahiplerinin desteğine ihtiyacımız olacak. Bunu sizlerle birlikte başaracağız" dedi.

Serhat Türkel, turizmci ve işletmecilerle buluştu

Atakum Turizm Otel ve Restorancılar Derneği (ATORİDER) tarafından organize edilen toplantıya katılan CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Atakum’a bir kimlik kazandırmak istediklerini belirterek, ‘’Atakum ancak turizmle kazanabilir. Bunun içinde turizm ile ön plana çıkartmamız gerekiyor. Atakum’u turizm kenti yapmaya kararlıyız. Dünya markası yapmamızın ilk adımı turizmden geçiyor. Bizde turizm için uluslararası festivaller düzenleyeceğiz. İlk festivalimizi bu yaz ayında gerçekleştireceğiz. Turizmci, otelci ve işletme sahipleri ile yapacağımız organizasyonlarda, karşılıklı fikir alışverişi yapacağız. Ancak sizlerin de bize desteklerinizi istiyorum’’ diye konuştu.

‘’MARKA KENT YAPACAĞIZ’’
Mevzuata göre hareket edeceklerini de söyleyen Serhat Türkel, ‘’Mevzuat dışına çıkmayacağız. Sizlerin işlerini kolaylaştırmak için mücadele edeceğiz. Atakum’un turizm kenti olması sizler için büyük bir avantaj olacak. Kentimize katma değer katacak. Biz diyoruz ki, marka kent, turizm kenti Atakum yapacağız’’ şeklinde konuştu.

‘’ATAKUM’A 7/24 ULAŞIM SAĞLANACAK’’
CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü ise, Atakum’daki ulaşım sorununa çözüm getireceklerini, bunun için 7/24 Atakum, Otogar ve Havaalanına ulaşım sağlanacağını söyledi. Toplantıya ATORİDER Başkanı Murat Çepni, yönetim kurulu üyeleri ve Atakum’da faaliyet gösteren çok sayıda turizmci, otel ve restorant işletmecisi katıldı.

AlparslanAlparslan