SİYASET
Giriş Tarihi : 13-04-2024 18:10

Samsun'da başkanlar artık mesaiye başlıyor

Seçim, Ramazan, mazbata, devir teslim ve bayram tatili bitti, belediye başkanları mesaiye başlıyor. Samsun'da başkanlar projelerini hayata geçirmek için kollarını sıvadı. İşte detaylar...

Samsun'da başkanlar artık mesaiye başlıyor

Samsun'da büyük heyecana sahne olan 31 Mart yerel seçimleri, tamamlandı seçilen belediye başkanları mazbatalarını alarak göreve başladı. Ramazan bayramı tatilinin ardından belediye başkanları projelerini hayata geçirmek için kollarını sıvayacak. 

 

 

AK Parti'den seçilen Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Başkanı Halit Doğan, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül, mazbatalarını alarak göreve başladı, başkanlık koltuğuna oturdu.

 

YOĞUN BİR TEMPO BAŞKANLARI BEKLİYOR 

 

Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP'den seçilen Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir ve Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, CHP'den seçilen Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, Yeniden Refah Partisi'nden seçilen Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal ve Ayvacık Belediye Başkanı Refahittin Şencan, Büyük Birlik Partisi'nden seçilen Refaettin Karaca, Bağımsız Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve İYİ Parti'den seçilen Dr. Şerafettin Aydoğdu'da devir teslim törenlerinin ardından görevlerini devralarak görevlerine başladı. Başkanlar belediyenin mali ve sosyal durumlarını gözden geçirirken, hayata geçirecekleri projelerinde planlamalarını yapmaya başladı. Belediye başkanları yeni haftaya yoğun bir tempo ile başlayacak. 

 

 

AlparslanAlparslan