KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 05-11-2023 18:00   Güncelleme : 05-11-2023 18:12

Samsun Uğur Okulları kan bağışı rekoru kırdı

Samsun Uğur Okulları, Türk Kızılay'ı ile yaptıkları kan bağışı kampanyasında 'Türkiye Kan Bağışı Rekoru'nu kırdı. Samsun Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür, kampanyaya destek veren öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Samsun Uğur Okulları kan bağışı rekoru kırdı

Samsun Uğur Okulları, Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk ve farkındalık projeleriyle dikkat çekiyor.

 

Uğur Okulları İlkadım Kampüsü tüm öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla, 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası'nda 'kan bağışı kampanyası' düzenledi. Kan vermek isteyen bağışçılar, İlkadım Kampüsü okul bahçesine adeta akın etti. 338 bağışçı ile 1014 hastaya şifa kaynağı olundu. 

 

 

TÜRKİYE REKORU KIRILDI

 

Toplanan kan bağışı yeni bir rekoru da beraberinde getirdi. Samsun Uğur Okulları İlkadım Kampüsü özel okullar içinde 'Türkiye Kan Bağışı Rekoru'nu kırdı. Ayrıca 2023 yılında Türkiye'de yapılan tüm kampanyalar arasında ilk 5 içerisinde yer aldı.

 

 

Samsun Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür, Türk Kızılay'ı ile yapılan kan bağış bağışı kampanyasına destek veren öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

 

 

TOPLUMA KARŞI DUYARLI BİREYLER YETİŞTİRİYORUZ

 

Ender Gür, "55 yıllık eğitim vizyonu ile çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için çaba sarf ediyoruz.

 

Öğrencilerimizin akademik, sosyal, duygusal ve fiziksel gelişimini desteklediğimiz eğitim sistemimizde sosyal sorumluluk projelerine de son derece önem veriyoruz. Topluma karşı duyarlı bireyler yetiştirmek, toplumun sorunlarına çözümler üretmeye çalışmak en büyük hedeflerimizden biri.

 

 

Bu kapsamda gerçekleştirmiş olduğumuz kan bağışı kampanyasında büyük bir katılım olması bizleri onurlandırdı. Bu etkinliğimizde de bizleri yalnız bırakmayan öğrenci, öğretmen ve velilerimize çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak:Halk gazetesi

 

AlparslanAlparslan