SİYASET
Giriş Tarihi : 25-02-2024 09:11

Özlem Maraş'ın Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı Büyük İlgi Gördü

Atakum, seçim atmosferine büründü. Belediye başkan adayı Özlem Maraş'ın Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı, bölge halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Aday Maraş, bu büyük ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve seçim sürecindeki hedeflerini paylaştı.

Özlem Maraş'ın Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı Büyük İlgi Gördü

Açılış töreni, Atakum'un çeşitli kesimlerinden gelen vatandaşların yanı sıra, yerel siyasi figürlerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla renklendi. Özlem Maraş, yaptığı konuşmada, Atakum'un geleceği için vaatlerini ve projelerini anlattı. Vurguladığı ana konular arasında, yerel kalkınma, eğitim ve altyapı iyileştirmeleri yer aldı.

Kalabalık, Maraş'ın konuşmasını coşkuyla karşıladı. Adayın, bölgenin ihtiyaçlarına yönelik somut çözüm önerileri sunması, katılımcılardan olumlu tepkiler aldı. Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı, aynı zamanda seçim kampanyası sürecinin resmi olarak başladığını simgeliyor.

Maraş, açılışın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, " Atakum için çalışmaya, hizmet etmeye hazırız. Bugün burada gördüğümüz destek, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı" dedi. Adayın kampanya stratejisi, yerel halkın ihtiyaç ve beklentilerine odaklanıyor.

31 Mart gecesinde aynı coşkuyla vatandaşlarımızla buluşarak Sandıklara patlatacağız ve Atakum’u özlemine kavuşturacağına inanıyorum. Gerçek belediyecilik ruhunu ilçemize yaşatma isteği ile halkımızla tekrardan buluşacağız” dedi.

AlparslanAlparslan