SİYASET
Giriş Tarihi : 21-11-2023 08:06

Op. Dr. Yılmaz Karagöz aday adaylığını açıkladı

Op. Dr. Yılmaz Karagöz, AK Parti Samsun İlkadım İlçe Başkanlığı binasında düzenlediği basın açıklamasıyla, İlkadım İlçe Belediye Başkanlığı için aday adaylığını duyurdu.

Op. Dr. Yılmaz Karagöz aday adaylığını açıkladı

Beş yıldır AK Parti İlkadım Belediyesi Meclis üyeliği yapan ve genel cerrah olarak Samsun'un tanınmış hekimlerinden birisi olan Op. Dr. Yılmaz Karagöz, AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı binasında geniş bir katılımla birlikte düzenlediği basın açıklamasında aday adaylığını açıkladı.

AK Parti'den İlkadım Belediye Başkan aday adaylığını duyuran Yılmaz Karagöz yaptığı konuşmada, "45 yılı aşkındır hekimlik yapıyorum. Samsun'da görev yaptığım dönemde bu şehrin sorunlarını çok yakından inceleme ve tanıma fırsatı yakaladım. AK Parti Genel Merkezinin icazetiyle İlkadım'a aday olmak istiyorum. Samsunlularla birlikte bu kenti yönetmek ve geleceğe taşımak istiyorum" dedi.

Op. Dr. Yılmaz Karagöz aday adaylığını açıkladı

İlkadım ilçesindeki sorunları çok iyi bildiğini ve kentin geleceğe taşınması ile ilgili çalışmalarının hazır olduğunu belirten Yılmaz Karagöz, "Öncelikle acil olarak çözüme kavuşturulması gereken konular var. Biz, ilkadımlılarla birlikte bu sorunları çözmek istiyoruz. Kentsel dönüşümü bitirmek istiyoruz. Özellikle yukarı mahallelerdeki çarpık kentleşme sorununu kökünden bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.  

ak partisamsunsamsunhaber

AlparslanAlparslan