SİYASET
Giriş Tarihi : 07-03-2024 21:53   Güncelleme : 07-03-2024 21:58

KÖKSAL VE ARAS’IN HALK BULUŞMASI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal, CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras ile birlikte Gazeller Mahallesi’nde Irmak İçi Köyleri buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi.

KÖKSAL VE ARAS’IN HALK BULUŞMASI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal, CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras ile birlikte Gazeller Mahallesi’nde Irmak İçi Köyleri buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Binlerce vatandaşın katıldığı ve mitinge dönüşen buluşmada konuşan Köksal, “Ahmet başkanım ile birlikte bize olan güveninize layık olacağız. Bölgemizin eksiklerini yerinde tespit ederek, sizlerin talepleri birebir dinleyerek, tüm sorunlarınıza çözüm üreteceğiz” dedi.

Fadıl, Yörükoğlu, Muratlar, Taşlı, Yemişendere, Karacaören, Çakmak ve Avcılar mahallelerindeki vatandaşların yoğun katılım gösterdiği Gazeller Mahallesi’ndeki buluşmada Aras ve Köksal; meşaleler, havai fişek gösterileri ve davul zurna eşliğinde karşılandıl.

Buluşmada yaptığı konuşmasında Büyükşehir belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışarak modern ve çağdaş bir şehir inşa edeceklerini kaydeden Köksal, “Sevginizi, coşkunuzu çok güçlü şekilde hissediyoruz. Ahmet başkanım ile birlikte bize olan güveninize layık olacağız. Bölgemizin eksiklerini yerinde tespit ederek, sizlerin talepleri birebir dinleyerek, tüm sorunlarınıza çözüm üreteceğiz. Kent ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan, kadınından çocuğuna her vatandaşımızın keyifle vakit geçirebileceği modern bir kent inşa edeceğiz. Değerlerimizi, kültürümüzü, çocuklarımızın geleceğini korumak için hep birlikte yan yana çalışacağız” dedi.

ARAS: “GONCA BAŞKANIMLA BİRLİKTE SÖZ VERİYORUZ YOL SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ise konuşmasında “Bizleri evladınız olarak kabul ederseniz çok mutlu oluruz. Sizler için çok güzel hizmetler yapacağız. Biz emeklilerimizi, çocuklarımızı, kadınlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Birileri göreve gelince büyükşehirden çalışanlarını görevden alacağını söylüyor. Ben çiftçi bir babanın oğluyum. Ben hiç bir işçinin, emekçinin hakkını yemem, kimseye de yedirtmem. Burası Muğla yok öyle yağma. Bu bölgelerde bir yol sorunu varmış. İşte Gonca başkanımızda burada size birlikte söz veriyoruz. Başta yol olmak üzere tüm sorunlarınız için kapımız her zaman sizlere açıktır. Gelin çayımızı kahvemizi için, bizlerde Gonca başkanım ile sizleri dinleyelim, büyükşehir ve menteşe el ele verip sorunlarınızı çözelim” ifadelerini kullandı.

Gazeller mahallesindeki halk buluşmasına CHP Milletvekilleri Gizem Özcan, Cumhur Uzun, İlçe Başkanı Nail Kızıl, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

AlparslanAlparslan