SİYASET
Giriş Tarihi : 11-05-2023 08:07   Güncelleme : 11-05-2023 08:48

Kimse montajcılara inanmasın, bu ahlaksızlıktır!

Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir canlı yayında 14 Mayıs seçimleriyle ilgili açıklamalar yaptı. Muharrem İnce ile ilgili iddiaların sorulması üzerine sert bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu "Kimse montajcılara inanmasın. Bu ahlaksızlıktır" dedi.

Kimse montajcılara inanmasın, bu ahlaksızlıktır!

Özellikle son iki gündür Memleket Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi hedef alan paylaşımlar sosyal medyada yayılmaya başladı.

Çeşitli hesaplardan İnce’ye ait olduğu iddiasıyla özel yaşama ait görüntüler paylaşıldı. Ancak sosyal medyada görüntülerin montaj olduğu görüşü hakim. Paylaşımlar İnce’yi de çok öfkelendirdi.

“ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİM”

İnce, sosyal medya hesabından şunları söyledi:

45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ'cülere karşı bu ülkenin gazetecileri neredesiniz? Savcıları neredesiniz? Bu aşağılık teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inananlar; kumpas davaları döneminde yaşananları hatırlamıyor musunuz? Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim.

45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ'cülere karşı bu ülkenin gazetecileri neredesiniz? Savcıları neredesiniz? Bu aşağılık teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inananlar; kumpas…

— Muharrem İNCE (@vekilince) May 10, 2023

KILIÇDAROĞLU: BU AHLAKSIZLIKTIR

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, TELE 1'deki canlı yayında seçime ve gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

İnce hakkındaki iddialara sert çıkan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

Kimse montajcılara inanmasın. Bu ahlaksızlıktır. Bu ahlaksızlıklarla mücadele etmek her vatanseverin görevidir. Montajcılar çıkarlar iftiralar atarlar, Türkiye'nin buradan çıkması lazım ve kesinlikle çıkaracağız. Ahlaksız yapıları açığa çıkaracağız. Türkiye Cumhuriyeti'nin bu gücü vardır ama bu güç şu anda bastırılıyor. Dijital ortama iz bıraktığınız zaman bunların kimler tarafından yapıldığını saptamanız kolaydır.

İYİ PARTİ’DEN DE AÇIKLAMA GELDİ

Konuya ilişkin bir açıklama da İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'dan geldi.

Zorlu, Twitter hesabından, "Son günlerde sosyal medya aracılığıyla bazı kişi ve mahlas hesaplar üzerinden bir takım iddiaların ortaya atıldığı görülmektedir. Ancak bu iddiaların özellikle bir kısmının bel altı bir yönteme taşınarak insan haysiyetini ve onurunu aşağılayıcı bir seviyeye ulaşıyor olması Türk siyaseti açısından kabul edilebilir değildir" paylaşımında bulundu.

KAMUOYUMUZA???? SAYGILARIMIZLA:

14 Mayıs seçimlerine ilerlerken son günlerde sosyal medya aracılığıyla bazı kişi ve mahlas hesaplar üzerinden bir takım iddiaların ortaya atıldığı görülmektedir.

Şüphesiz ülkemizde yolsuzluk ve yoksulluğun sebeplerinin her anlamda araştırılması,…

AlparslanAlparslan