GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-02-2023 10:21   Güncelleme : 11-02-2023 10:24

Kamilcan Ağdaş, enkazdan Fenerbahçe forması ile çıkarıldı

Depremin 119. saatinde enkazdan canlı olarak çıkarılan 16 yaşındaki Kamilcan Ağdaş'ın üzerinde Fenerbahçe forması olması gündem oldu.

Kamilcan Ağdaş, enkazdan Fenerbahçe forması ile çıkarıldı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki şiddetli deprem tam 10 şehrimize ağır hasarlar verdi.

"Yüzyılın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerden sonra tüm Türkiye'de seferberlik ve deprem bölgelerinde OHAL ilan edildi.

"ERTESİ GÜN FENERBAHÇE MAÇI VAR DİYE..."

Kahramanmaraş'ta depremin 119. saatinde enkazdan canlı olarak çıkarılan 16 yaşındaki Kamilcan Ağdaş'ın üzerinde Fenerbahçe forması olan görüntüleri kısa sürede gündem oldu.

Genç depremzedenin, ertesi gün Fenerbahçe maçı olduğu için sarı-lacivertli formayı giyerek uyuma kararı aldığı öğrenildi.

Bu görüntü sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşıldı.

FENERBAHÇE VE ECE SEÇKİN KAYITSIZ KALMADI

Fenerbahçe de minik taraftarın bu sevgisini karşılıksız bırakmadı.

Fenerbahçe’nin resmi sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda "Bu gece, 119. saatte gözlerimizde yaş, mucizelere bir kez daha inandık biz! Daha gidilecek çok maçımız var, seni bekliyoruz Kamilcan” ifadeleri kullanıldı.

Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen şarkıcı Ece Seçkin de sosyal medya hesabından “Lütfen bu kardeşimi bulmama yardım edin lütfen” mesajını paylaştı.

 

ETİKETLER:

Kamilcan Ağdaş , Fenerbahçe , deprem ,

AlparslanAlparslan