SİYASET
Giriş Tarihi : 17-03-2024 14:08   Güncelleme : 17-03-2024 15:17

"İşimiz gücümüz Atakum olacak" diyerek Atakum ilçesi için projelerini açıkladı.

Samsun'da CHP Atakum Belediye Başkan adayı Serhat Türkel, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelmesi halinde Atakum için hayata geçireceği projelerini düzenlediği lansman toplantısı ile açıkladı.

Samsun'da CHP Atakum Belediye Başkan adayı Serhat Türkel'in bir otelde gerçekleşen proje lansman toplantısına çok sayıda partili ile birlikte CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, CHP Parti Meclisi üyesi Nazan Güneysu, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, eski CHP Samsun Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu, Kemal Zeybek, eski eski Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, CHP İlkadım Belediye Başkan adayı Murat Şenel katıldı.

 

 

ATAKUM ÖRNEK BİR KENT OLACAK
CHP Atakum Belediye Başkan adayı Serhat Türkel, toplantıda yaptığı konuşmada, davetlilere katılımları nedeniyle teşekkür ederek, yaşamının tamamını Atakum ilçesinde geçirdiğini belirterek, "Bu  şehrin tüm sorunlarını çözüme kavuşturmayı Atakum'a aşık birisi olarak boynumun borcu bildim. Yalnızca seçim zamanı değil, ömrüm boyunca olduğu gibi yine bu sokaklarda gezeceğim, yine Atakum ailemin arasından ayrılmayacağım. Liyakatli kadrolarla şefaf, adil ve ulaşılabilir bir belediye yönetimi oluşturacağım. Biz Atakum'u memleketimize örnek bir kent haline getireceğiz" dedi.

 

 

 

TÜRKEL PROJELERİNİ ANLATTI
Serhat Türkel konuşmasının ardından Atakum için planladığı projelerini açıkladı. Serhat Türkel, toplumsal destek projeleri, Atakum İstihdam projeleri, Yeşil Belediyecilik projeleri, Yaşlı Dostu Atakum Projeleri, Engelsiz Atakum projeleri, Patili Dostlar Projeleri, Turizm Kenti Atakum Projeleri, Köy Kent Projeleri, Kampüs Atakum projelerinin olduğunu belirtti. Belediyecilik anlayışlarının kamu yararını önceleyen, güler yüzlü ve ilgili belediyecilik olacağını ifade eden CHP Atakum Belediye Başkan adayı Serhat Türkel şunları dile getirdi:
"Toplumsal Destek projelerimiz ile şehit ve gazi ailelerine indirimli hizmetler verilecek. İhtiyaç sahipleri için destek merkezi oluşturulacak, eğitim çağındaki çocuklar için kırtasiye yardımı, beslenme çantası ve öğünlük yemek hizmeti sunulacaktır. Halk ve öğrenciler için Halk Lokantası hizmete alınacak, ATAKART sahibi olanlar bu lokantadan ücretsiz yararlanacaktır. İstihdam projemiz ile Atakum ilçemizde Tekstil Kent Projesini hayata geçireceğiz. Bununla birlikte Atakum İstihdam Merkezi daha da işlevsel hale getirilecektir. Yol bakım hizmetleri ve çöplerin toplanması ile ilgili şikayetler yapacağımız çalışmalarla sıfıra indirilecektir. Yeşil Belediyecilik projelerimiz ile Atakum ilçemizi yeşillikler içinde bir şehir haline getireceğiz. Ulaşılabilir dijital belediyecilik ile her türlü sorun, şikayet ve talepler değerlendirilecek, sorunların çözümü ivedi bir şekilde yapılacak. Şefaf ve hesap veren bir belediye anlayışı ile Atakum ilçemizde etkin hizmetler yapacağız. Yaşlılarımız için Gündüz Bakımevleri, emeklilerimiz için Emekli Evi projelerimizi hayata geçireceğiz. Turizm kenti Atakum projemiz kapsamında Kocadağ Doğa Festivali, tarihi ve kültürel mirasın tanıtımı, tematik müzeler, alternatif sahip etkinlikleri ile ilçemizde turizm geliştirilecek. Kırsal mahallelerimizde Köy Kent projelerimizi hayata geçireceğiz. İşimiz gücümüz Atakum olacak" Kaynak:Kent Haber

AlparslanAlparslan