SİYASET
Giriş Tarihi : 24-02-2024 10:36

İmren Nilay Tüfekci'ye Bafra’da Büyük İlgi Gösterdiler..

Google News AboneABONE OL İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, seçim kampanyası kapsamında Bafra’ya adeta çıkartma yaparak Bafralılar ile bir araya geldi. İlçe ziyaretinde Tüfekci’yi İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, ilçe belediye başkanlığının iddialı ismi, İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız, partililer ve halk karşıladı.

İmren Nilay Tüfekci'ye  Bafra’da Büyük İlgi Gösterdiler..

Büyük bir konvoy ile Bafra’ya giden Büyükşehir Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Bafra’da kendisini bekleyen kalabalığa teşekkür ederek, ‘‘İnanılmaz bir destek ile yolumuza devam ediyoruz. Bu şehrin en büyük ve önemli ilçelerinden olan Baframızda böylesine bir kalabalık ile çalışmak ve karşılanmak, halk tarafından bize gösterilen ilgi ve teveccühün kanıtıdır. Bu coşkunun gösterdiği tek bir şey var o da İyi Parti her ilçede ve büyükşehir de gümbür gümbür geliyor’’ dedi. 

TEŞKİLATLARIMIZ ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYOR
İlçe teşkilatlarının çok sıkı bir tempo ile çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizen İmren Nilay Tüfekci, Samsun genelindeki tüm teşkilatlara özel teşekkür etti. İyi Parti Bafra İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Tüfekci, ‘‘Görüyorum ki Bafra tek yürek olmuş kazanmak için çalışıyor. 17 ilçemizde de çok özenle seçilmiş, kazandığı takdirde halkına canını dişine takarak hizmet edecek, katılımcı ve sosyal belediyecilik anlayışını Samsun’a kazandıracak adaylarımız var. Teşkilatlarımızın çalışmaları ise takdire şayan nitelikte. Çalınmadık kapı girilmedik dükkan bırakmıyorlar. 31 Mart Bafra’nın ve bu şehrin yeniden kurtuluşu olacaktır’’ diye konuştu.  

BAFRA’DA STK ZİYARETLERİ
Seçim çalışmalarında STK ziyaretlerine önem vererek devam eden Tüfekci, İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz ve Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız ile birlikte Bafra Genç İş Adamları Derneği ve Kosovalılar Derneği’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, istihdam ve birlik beraberlik anlamında yaptıkları çalışmalardan dolayı derneklere teşekkür ederek, ‘‘Gittiğim her ilçede derneklerimize ulaşmaya, onlarla bir araya gelmeye çalışıyorum. Dernekler ve STK'lar gereken önemi görmüyor çünkü bu yönetim anlayışı halktan kopalı uzun yıllar oldu. Bu kuruluşlar halkın sesi olmak için çalışmalar yürütüyor. Genç İş Adamları Derneği Başkanı Muharrem Uyar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek Baframız için ne yapabiliriz, hangi dertlere deva olabiliriz bunları konuştuk. Kosovalılar Derneği Başkanı Cem Dere ve üyeleriyle birlikte de Balkan Türkleri olarak birlik beraberlik anlamında, mübadil nüfusun ihtiyaçları konusunda istişarelerde bulunduk. Kıymetli Başkanlarıma ve üyelerine ilgi alakaları için çok teşekkür ediyorum. Biz hiçbir kesimi ayırt etmeden bir ve beraber olursak bu şehir ayağa kalkar. Birliğimiz için, beraberliğimiz için 31 Mart’ta oyumuzu iyiden yana kullanalım’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

BAFRA OVASINA HAL YAPMAYA ÇALIŞANLAR PAZARA İNSİN
İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Büyükşehir'in Bafra Ovasına yapmayı planladığı Sebze ve Meyve Hali ile ilgili sert açıklamalarda bulunarak, ‘‘Büyükşehir, Türkiye'nin en verimli ovalarından birinin ortasına beton dökmeye kararlı. Çok şükür ki İdare Mahkemesi kamu yararı taşımadığı gerekçesiyle projeyi onaylamadı. Gelin görün ki benbilirimci yönetim anlayışı halen daha projeyi gerçekleştirmek için ovada yer kovalıyor. Çarşamba ovasının içine biyokütle enerji santrali yapan zihniyet ile Bafra ovasının verimli topraklarının ortasına hal yapmaya çalışan zihniyet aynıdır. Onların derdi halkın yararına olacak projeler geliştirmek değil. Vatandaşın ne dediğini duymak istiyorlarsa gelsinler pazarla insinler, üreticinin, esnafın halini görsünler. Biz insanları ne duruma getirdik, ekmeklerine nasıl taş koyduk görsünler. Görsünler ki rahat koltuklarında oturarak halk için çalıştıklarını, halktan yana olduklarını söyleyemesinler’’ diye konuştu.

AlparslanAlparslan