GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-03-2023 11:22   Güncelleme : 13-03-2023 11:29

Hüseyin Eroğlu: Birlikte başaracağız

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Hüseyin Eroğlu: Birlikte başaracağız

İlk olarak Sakaryaspor galibiyetini değerlendiren Eroğlu, “Sakaryaspor karşısında sezonun en değerli galibiyetlerinden birini aldıktan sonra şimdi en az o kadar önemli bir maçı Bandırmaspor'a karşı oynayacağız. Sakarya maçında yaşananlara dair benden bir yorum istemeyin. Çünkü biz geçmişte kalarak, rakiplerin kalbini kıracak açıklamalar yaparak bir şey kazanamayız. Bizim işimiz önümüze bakmak. Benim sadece söyleyeceğim şu" dedi.
Bandırmaspor maçıyla görev başladığını hatırlatan Hüseyin Eroğlu, “Bandırma maçıyla göreve başlamıştık. Tüm rakiplerimizle oynadığımız bu 18 maçlık süreçte en çok galip gelen, en az yenilen, en çok gol atan takım olarak şampiyonluk şansımızı çok yükselttik. Oyuncularımla konuştum. Bu güzel tablo bizim ayağımızı yerden kesmeyecek. En önemli gerçek şudur ki, ‘Futbolda dün yok!’ Dünün güneşi ile bugünün çamaşırını kurutamazsınız. Biz her rakibimizi nasıl ciddiye alıyorsak, kalan 10 maçtaki tüm rakiplerimize karşı da yüksek konsantrasyonla oynayacağız. Çok yoğun bir tempoda maçlar oynanıyor. 4 Mart’ta başladık. 1 Nisan dahil 26 günde 8 maçlık bir sürecin içindeyiz. 3 günde 1 maç kolay değil. 2'sini oynadık 6 maçımız kaldı. Oyuncularımızı verimli kılmak, sakatlıklardan korumak adına dokunuşlar yapacağız ve inanıyorum ki bu süreçten de yüzümüzün akıyla çıkacağız” diye konuştu.
Son olarak taraftara da seslenen Eroğlu, “Taraftarlarımıza sesleniyorum. Başkanımız maddi manevi büyük fedakarlıklar yaptı, yapıyor. Biz ve futbolcularımız işimizi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Bütün bu emek Samsunspor'a gönül verenleri gururlandırmak için. Artık bu stadyumun tıklım tıklım dolu olmasını bekliyoruz. Skor ne olursa olsun, coşkuyla takımını destekleyen, hata yapan futbolcu olursa alkışla moral veren Samsunspor taraftarı bizim en önemli güvencemiz ve gücümüzdür. 6 maç içeride 4 maç dışarıda. Bu avantajı şampiyonluğa çevirmek için herkese ihtiyacımız var. Yine söylüyorum, birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

AlparslanAlparslan