SİYASET
Giriş Tarihi : 02-03-2024 12:08

Halit Doğan’dan 19 Mayıs Ve Yakakent Çıkarması

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Samsun’un 17 ilçesini dolaşmaya, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Halit Doğan’dan 19 Mayıs Ve Yakakent Çıkarması

Seçim programları kapsamında 19 Mayıs ve Yakakent ilçelerini ziyaret eden SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “17 ilçemizin tamamıyla Samsun’umuzu daha ileriye taşıyacak; 31 Mart yerel seçimlerini Cumhur İttifakımızın zaferi ile taçlandıracağız” diye konuştu.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, vatandaşlarla buluşmaya, şehrin sesine kulak vermeye devam ediyor. Seçim programları ile 19 Mayıs ve Yakakent ilçelerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Yeşilin, mavinin, göz kamaştıran güzelliklerin diyarı 19 Mayıs ve Yakakent’teydik. Büyük bir turizm potansiyeline sahip ilçelerimizi hep birlikte daha ileriye taşıyacak; Samsun’u bölgenin, ülkemizin turizm merkezi haline getireceğiz” dedi.

“ODAĞIMIZ SAMSUN, ODAĞIMIZ TURİZM”
19 Mayıs ilçesi ziyaretinde konuşan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Sahili ve doğal güzellikleri ile göz kamaştıran 19 Mayıs ilçemizi ve kanyonu ve doğal gölleri ile misafirlerimizin ilk duraklarından olan Yakakent'teydik bugün. Her iki ilçemizde kültürel olarak ve sahip olduğu doğal güzelliklerle dikkat çekiyor. Deniz ve dağlarıyla görsel şölen oluşturan bu iki güzide ilçemizin, hemşehrilerimizden de aldığımız dönüşlerle diğer ilçelerimizde de yapacağımız gibi potansiyellerini daha yukarı çıkaracağız.  Güzellikler diyarı, muhabbet kapısı 19 Mayıs'ta; meclis üyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, teşkilat başkanlarımız ve muhtarlarımızla bir araya gelerek Belediye Başkan Adayımız Osman Topaloğlu ile birlikte 19 Mayıs'ımıza ve Samsun'umuza dair istişarelerde bulunduk. Ardından; Dereköy Mahallemizde insanlarımızla buluşarak hasbihal ettik. Dereköy Limanı'nı ve Üretim Tesisini gezerek bilgiler aldık. Yörükler Yardımlaşma Dayanışma ve Yörük Kültürünü Yaşatma Derneğinde de hemşehrilerimiz bizleri çok güzel karşıladılar. Hepsine teşekkürlerimi sunuyorum. Biz mozaiklerin kentiyiz, birçok güzelliği bir aranda barındıran şehrimizde bir ahenk içinde Samsun oluyoruz” şeklinde konuştu.

“İNSAN ODAKLI BİR ANLAYIŞLA YOLA ÇIKTIK”
Yakakent’te konuşan SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Tarihi ve kültürüyle, müstesna insanlarıyla Yakakent'timiz bugün bir başka güzeldi. Yakakent Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Kıyma ile birlikte; Seçim Koordinasyon Merkezimizde teşkilat üyelerimiz ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Ardından balık unu,  yağı ve yemi üretim yeri SÜRSAN Su Ürünleri Fabrikasını ziyaret ederek fabrika çalışanı arkadaşlarımızla buluştuk. Yakakent’imizi konuştuk. Liman Mahallemizde de hemşehrilerimiz bizleri çok güzel karşıladılar. Esnaflarımızı, kıraathanemizi ziyaret ederek insanlarımızla keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Biz ilçelerimizi gezerken, tarihiyle, kültürüyle, sanatsal ve doğal özellikleriyle bir bütün olarak ele alıyoruz. Biz bu ilçelerimiz için ne yapabiliriz diyerek yola çıkıyoruz. Önce insanlarımızı dinliyor, notlarımızı alıyor, sonra harekete geçiyoruz. Bizim odağımız Samsun. Odağımızda; Samsun’u turizmi, tarımı, sanayisi, üretimiyle daha ileri taşıma gayesi var. Projelerimiz hazır şimdi bunları beklentilere ve öncelik sırasına göre şekillendiriyoruz. İnsan odaklı bir anlayışla yola çıktık. Dinliyor, anlıyor, vatandaşlarımızla bir arada oluyoruz. Bu önümüzdeki süreçte de böyle olacak. Samsun'umuzu daha ileri taşırken, bunu 17 ilçemizin tamamıyla yapacağız. İlçelerimizin özelliklerini ortaya çıkarmak, potansiyelini daha yukarı taşımak önemli olan. Her değerimizi korumalı, zenginlikleri artırmalıyız. Biz, 17 ilçemizde ahengi ve uyumu sağlayarak tüm Samsun ile birlikte hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AlparslanAlparslan