SİYASET
Giriş Tarihi : 03-05-2023 18:44

Güvenlik bürokrasisi müsaade etmez!

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala sosyal medyada iç savaş senaryoları artışa geçti. Bazı grupları tarafından toplum üzerinde baskı oluşturulmaya çalışılırken, CHP Genel başkan yardımcısı Bülent Kuşoğlu, bu iddialara tepki gösterdi.

Güvenlik bürokrasisi müsaade etmez!

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala sosyal medyada iç savaş senaryoları artışa geçti. CHP kaynakları ise güvenlik bürokrasinin böyle bir girişime izin vermeyeceği görüşünde. Bazı grupları tarafından toplum üzerinde baskı oluşturulmaya çalışılırken, CHP Genel başkan yardımcısı Bülent Kuşoğlu, bu iddialara tepki gösterdi. 

"DEVLET GÜÇLERİ BUNUN KARŞISINDA OLACAK"

CHP Genel başkan yardımcısı Bülent Kuşoğlu"kargasa ihtimali var diye herkes bu hazırlık içinde. Devlet güçleri bunun karşısında olacak. Böyle bir densizliği asla desteklemeyecekler" dedi.

"SEÇİM İKİNCİ TURA KALIRSA GERGİNLİK ARTAR"

Kuşoğlu şu ifadeleri kullandı:
Demokrasilerin en önemli özelliği iktidarların kansız değişmesidir bunu hazmedememiş bir iktidar ve taraftarı varsa bu ülkeye en büyük kötülüğü yapar. Seçim güvenliği ve asayiş konularında  güvenlik kuvvetlerimizin kanunlara uygun davranacaklarına, görevlerini layıkıyla yapacaklarına olan inancımız tamdır. Seçim ikinci tura kalırsa sıkıntılar söz konusu olacak. Gerginlik artar ayrıca ekonomi bu duruma direnemez. (SÖZCÜ)

 

ETİKETLER:

Bülent Kuşoğlu , CHP , 14 Mayıs , Seçim 2023

AlparslanAlparslan