KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 12-04-2023 22:57   Güncelleme : 12-04-2023 23:11

Emitt Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Bodrum standı Büyük ilgi gördü

İstanbul TÜYAP Fuar Alanı’nda bu yıl 26’ncısı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ndaki (EMITT) yerini alan Bodrum Belediyesi, fuarın ilk gününde çok sayıda protokol üyesi ve turizmciyi ağırladı. Fuar alanında en çok ilgiyi gören Bodrum Belediye'sinin standı oldu. Başkan Aras ziyarete gelen konuklarla gün boyunca ilgilendi..

Emitt Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Bodrum standı Büyük ilgi gördü

Türkiye Küçük ve Butik  oteller  derneği başkanı Ertan Ustaoğlu,yönetim kurulu üyeleri Mehmet Kök,Cengiz Gayret ve Uluslar arası Gazeteciler ve internet medya derneği başkanı Nihat Alparslan  Bodrum belediyesi stantında Belediye başkanı Ahmet Aras'la  yeni sezonda Bodrum ve turizm hakkında bilgi alışverişinde bulundular.. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, şunları söyledi:

“Bodrum Belediyemiz ve Bodrum Ticaret Odası iş birliği ile yeniden bir fuarda daha birlikteyiz. Hepimizin ortak gayesi olan Bodrum’umuzun turizm çıtasını yükseltmek için EMITT fuarında, Bodrum standında buluştuk. Turizm, yarımadamızın dünü, bugünü ve yarınıdır. Bodrum demek, turizm demektir. Kentimizi bu algı ile şekillendirmeli, tüm çalışmalarımızı bu gerçek ışığında yapmalıyız. EMITT gibi önemli bir fuarda Bodrum gibi bir turizm kenti mutlaka yer almalı ve turizm profesyonellerini buluşturmalıdır. Bodrum standı da BODTO’nun çok değerli organizasyonu ile yıllardır bunu yapıyor. Bugün burada olan, Bodrum turizmi için kalbi çarpan herkesi saygı ile selamlıyorum. Herkese verimli bir fuar diliyorum.” dedi

AlparslanAlparslan