SPOR
Giriş Tarihi : 08-11-2023 11:46

Dursun Özbek'ten 'Süper Kupa' açıklaması

Spor Haberleri SPOR Dursun Özbek'ten 'Süper Kupa' açıklaması Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in basına kapalı gerçekleştirilen Divan Kurulu Toplantısı'nda, Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa maçıyla ilgili Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile arasında geçen diyaloğu açıkladığı öne sürüldü.

Dursun Özbek'ten 'Süper Kupa' açıklaması

Galatasaray’ın basına kapalı son Divan toplantısında, Dursun Özbek kürsüye çıkmadan önce, Divan heyetinin tüm üyeleri ses veya görüntü kaydı alınmaması yönünde uyardığı, aksi takdirde üyelik düşürmeye kadar giden disiplin cezaları uygulanacağını bildirdiği öğrenildi.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Özbek’in bu şartlar altındaki konuşmasında, Süper Kupa ile ilgili şu bilgileri verdiği belirlendi:

BÜYÜKEKŞİ'DEN "SÜPER KUPA" SORUSU

"Birkaç hafta önce bir gece Mehmet Büyükekşi beni aradı. ‘Süper Kupa’nın Suudi Arabistan’da oynanması fikrine nasıl bakarsınız, Ali Koç ile de görüşeceğim’ dedi. Bu teklife hemen yanıt veremeyeceğimizi, yönetim kuruluyla görüşüp, konuyu Divan kurulumuza taşıyacağımızı söyledim..."

"ALİ KOÇ BANA 'BİZ O İŞİ ONAYLADIK' DEDİ"

"Ardından Ali Koç’u aradım, açmadı. Gece geç saatte döndü. Amerika’da olduğunu dönünce arayacağını söyledi. Ancak ABD’den dönünce aramadı. Kulüpler Birliği toplantısı için bir araya geldiğimizde konuyu tekrar hatırlattım. Ali Koç bana ‘Biz o işi onayladık’ karşılığını verdi. Süreç bu şekilde ilerledi, sizlere aynen olduğu gibi aktardım."

Bu konuşma sonrası yapılan Divan oylamasında, finalin Türkiye’de oynanması yönünde karar alındı.

 

 

AlparslanAlparslan