GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-03-2023 15:52

Çocukları Unutmadı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü Uygulama Sınavı'na katılan öğrencilerin sınav heyecanına ortak oldu. Sandıkçı, öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Çocukları Unutmadı

 

Başkan İbrahim Sandıkçı, sınavı başarıyla tamamlayan öğrencilerin Canik Keşif Kampüsü'nde özel olarak hazırlanan atölyeler, laboratuvar ve keşif alanlarında uygulamalı bir şekilde eğitim alacağını söyledi. Sandıkçı, "Öğrencilerimiz bilim ve teknoloji alanında yeni ufuklara yelken açacaklar" dedi.

 

FARKLI ARAÇLAR TASARLANDI
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, şöyle konuştu; "Uygulama sınavında öğrencilerimiz proje temasına uygun birbirinden farklı araçlar tasarlamışlar. Şunu bir kez daha gördük ki çocuklarımız doğru yönlendirildiklerinde çok güzel şeyler üretebiliyorlar. Öğrencilerimiz, Keşif Kampüsümüzde alanında uzman eğitmelerimiz eşliğinde alacakları eğitimlerle teknolojiyi ürüten ve geliştiren bireyler olarak yetişecekler. Öğrendikleri bilgilerle milli teknoloji hamlesinin bir neferi olarak, yerli teknoloji üretimine katkıda bulunacaklar."

 

YETENEKLERİNİ SERGİLEDİLER 
Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü Uygulama Sınavı’nda katılan öğrenciler, ‘Afet Sonrası Arama Kurtarma Çalışmalarında Kullanılacak Araç Tasarımı’ sınav teması çerçevesinde kendilerine verilen malzemelerden belirlenen süre içerisinde sınav temasında uygun bir şekilde kendi araçlarını tasarladılar. Öğrencilerin bilgi ve yeteneklerini sergilediği sınavda birçok farklı araç projesi ortaya çıktı.

AlparslanAlparslan