SİYASET
Giriş Tarihi : 18-03-2024 22:43

Cevat Öncü Tekekköy’de Seçim Çalışması Gerçekleştirdi

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, Tekkeköy ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulundu. AK Parti ve Yeniden Refah Partisi’nin seçim koordinasyon merkezlerini de ziyaret eden Öncü, seçim yarışının sevgi ve saygı çerçevesinde geçmesi dilek ve temennisinde bulundu.

Cevat Öncü Tekekköy’de Seçim Çalışması Gerçekleştirdi

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, 31 Mart seçimlerinin bir lider ve parti seçimi olmadığını vurgulayarak, “Daha önce hangi partiye ve lidere gönül vermiş olursanız olun. Biz, CHP’nin belediye başkan adayları olarak en iyi, en şeffaf, en dürüst ve en adaletli hizmeti vermek üzere yola çıktık. Bizim yönettiğimiz Büyükşehir Belediyesi’nde tüm Samsun hakkını alacak. Tüm ilçelerimize ve mahallelerimize, eşit ve adaletli bir şekilde hizmet götüreceğiz” dedi.

‘SİZLERE GÜVENİYORUZ’
Yeniden Refah Partisi Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar’la da karşılaşan Öncü, ayak üstü kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Ardından partisinin seçim koordinasyon merkezine geçen Cevat Öncü burada vatandaşlara hitap etti. Samsun’a hizmet etmek için yola çıktığını her fırsatta dile getirdiğini söyleyen Öncü, “Samsun'a doğru, dürüst, adaletli ve şeffaf bir belediye başkanı olmak üzere rahmetli Muzaffer Önder'in olduğu gibi, sadece bize oy verenlerin değil, 1 milyon 370 bin Samsunlunun belediye başkan adayı olmak, şehrimize hizmet etmek üzere yola çıktık. Bu yolculuğa çıkarken geçmiş mesleki deneyimimize ve en önemlisi de sizlere güveniyoruz” diye konuştu.

‘BU BİR PARTİ VE LİDER SEÇİMİ DEĞİL’
CHP Milletvekili Murat Çan, Parti Meclisi Üyesi Nazan Güneysu, İl Başkanı Mehmet Özdağ, İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, Canik Belediye Başkan Adayı Özler Yılmaz ve Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Özcan Büyük ile birlikte seçim otobüsü üzerinden halka hitap eden Cevat Öncü, 31 Mart seçimlerinin bir parti ve lider seçimi olmadığını vurguladı.

‘BİZ KAZANIRSAK TÜM SAMSUN KAZANACAK’
Öncü, “Daha önce hangi partiye ve lidere gönül vermiş olursanız olun. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkan adayları olarak en iyi, en şeffaf, en dürüst ve en adaletli hizmeti vermek üzere yola çıktık. Huzurlarınızda tüm arkadaşlarım adına söz veriyorum. Bizim yönettiğimiz Büyükşehir Belediyesi'nde tüm Samsun hakkını alacak. Bizim yönettiğimiz Büyükşehir Belediyesi'nde 17 ilçe ve tüm mahallelerimiz hakkını eşit ve adaletli şekilde alacak. Biz kazanırsak siz kazanacaksınız. Biz kazanırsak tüm Samsun kazanacak” ifadelerini kullandı.

Her zaman ulaşılabilir ve halkın içinde olan bir belediye başkanı olacağının sözünü veren Cevat Öncü, seçimden seçime değil her zaman vatandaşla birlikte olacaklarını söyledi. Öncü, seçim çalışmaları kapsamında Dilde, Fikirde, İşte Birlik Yolu (Kutlu Yol) Derneğini ziyaret etti. Dernek yönetimi ile bir araya gelen Öncü akşam da Kültür, Sanat ve Turizm Akademisi (KÜSAD) iftar programına katıldı.Kaynak:etikhaber

AlparslanAlparslan