SİYASET
Giriş Tarihi : 07-03-2024 20:19   Güncelleme : 07-03-2024 20:51

Cevat Öncü, İlçelerde Yoğun Bir Seçim Kampanyası Yürütüyor

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, “Samsun Büyükşehir Belediyesi personelimize hak ettiği değeri vereceğiz ve çalışanlar arasında varsa adaletsizliğin giderilmesi için çalışacağız. Bizim olduğumuz yerde adaletsizlik olmaz. Buna müsaade etmeyiz. Statüsü ne olursa olsun, işini hakkıyla yapan, doğru, dürüst çalışan herkes rahat olsun” dedi.

Cevat Öncü, İlçelerde Yoğun Bir Seçim Kampanyası Yürütüyor
CHP Samsun Büyükşehir BÖncü,Samsun,chp,İlçe,elediye Başkan Adayı Cevat Öncü, ilçelerde ve mahallelerde yoğun bir seçim kampanyası yürütüyor. Vatandaşlara yönelik mini mitingler yapan, esnafı ziyaret eden, STK temsilcileriyle buluşan Cevat Öncü belediye personeline de seslendi. Belediye çalışanlarının tedirgin olmamasını isteyen Öncü, “ Samsun Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına buradan seslenmek istiyorum. Hepsi rahat olsun. Statüsü ne olursa olsun, işini hakkıyla yapan, doğru, dürüst çalışan herkes rahat olsun” dedi.

Belediyenin verdiği maaşa da değinen Öncü, “Bugün Büyükşehir Belediyemizin Samsun'da verdiği ücretler, Türkiye ortalamasının altında. Biz mutlaka hak edene hakkını verecek, sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla çalışanımızı, işçimizi, memurumuzu mağdur etmeyeceğiz. ‘Muhalefet kazanırsa, Cevat Öncü kazanırsa, maaşınızı alamazsınız, sizleri işten çıkarırlar’ gibi palavralara da asla inanmasınlar. Samsun Büyükşehir Belediyesi personeline hak ettiği değeri vereceğiz ve çalışanlar arasında varsa adaletsizliğin giderilmesi için çalışacağız. Bizim olduğumuz yerde adaletsizlik olmaz. Buna müsaade etmeyiz. Bizim yöneteceğimiz Samsun Büyükşehir Belediyesinde belediye personeli mutlaka hak ettiği değeri ve alın terinin karşılığını alacaktır. Kimsenin ekmeğiyle oynamak gibi bir düşüncemiz olmaz” ifadelerini kullandı.

AlparslanAlparslan