SİYASET
Giriş Tarihi : 22-03-2024 23:05

BEKTAŞ'TAN AK PARTİ ADAYINA HASTANE ELEŞTİRİSİ

kibinin, eski Sağlık Bakanı Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan'a, önceki dönem Atakum Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi İshak Taşçı'ya ve kendisine saygısızlık yaptığını ifade eden İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Adem Bektaş, "Atakumluları sadece şovla, ajans parlatmasıyla, yalanla ve algı oyunlarıyla kandırabileceklerini sananlara en güzel cevabı sandıkta vereceksiniz, biliyorum" dedi.

BEKTAŞ'TAN AK PARTİ ADAYINA HASTANE ELEŞTİRİSİ

İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Adem Bektaş, Balaç Köy Konağında düzenlenen iftar programında Balaç Mahallesi sakinleriyle buluştu. Balaç Mahallesi Muhtarı Hasan Liman ve çok sayıda Balaçlının katıldığı iftar programında Adem Bektaş'a tam destek sözü verildi.

KOMİK SİYASETLERİ İLE ATAKUMLULARI KANDIRAMAZLAR

Atakum Devlet Hastanesi arazisini 2004-2009 yılları arasında belediye başkanı olduğu dönemde Atakum Belediyesine kendisinin kazandırdığını söyleyen Mimar Adem Bektaş, "Mera vasfındayken tüm ödemelerini yaparak Atakum Belediyesine kazandırdığımız 87 dönümlük arsa, bizden sonra göreve gelen belediye başkanı İshak Taşçı tarafından 2017 yılında Atakum'a bir devlet hastanesi kazandırılması amacıyla Sağlık Bakanlığına tahsis edilmişti. Atakum Devlet Hastanesi yapımı dönemin Sağlık Bakanı Ahmet Demircan tarafından 2018 yatırım programına alınmış 250 yataklı bir hastane yapımı için gerekli çalışmalar başlatılmıştı. Yerel seçimler öncesi Samsun Milletvekili Sayın Mehmet Muş ile yaptığımız görüşmelerde, hastanenin 350 yatak kapasitesine çıkarıldığı ve çok yakında yapımına başlayacağını öğrenmiştim. Şimdi AK Parti'nin mevcut adayı Atakumlulara Devlet Hastanesi sözünden bahsediyor. Bizim 20 yıl önceki vizyonumuzun sonucu olan bir durum, tam da bizim aday olduğumuz bir dönemde başka bir aday tarafından sahipleniliyor. Komik siyasetleri ile Atakumluları kandırabileceklerini düşünüyorlar" ifadelerini kullandı.

ESKİ BAKAN AHMET DEMİRCAN'A DA SAYGILARI YOK

Atakumluların en güzel cevabı 31 Mart'ta, sandıkta vereceğini söyleyen Bektaş, "Bu arkadaşların hala kendi partilerinden olan eski Sağlık Bakanı ve Samsun Milletvekili  olan Sayın Ahmet Demircan'a da, önceki dönem Atakum Belediye Başkanı Sayın İshak Taşçı'ya da, Bu arsayı Atakum'a kazandıran bana da en ufak bir saygıları yok. Öyle ki Atakumluların hafızasıyla alay eder gibi 2017 yılında verilmiş bir müjdeyi bugün ısıtıp tekrar sunuyorlar. Atakum'u bu çürümüş siyaset anlayışından kurtaracağız. Atakum gerçek belediyeciliğin ne olduğunu bizim dönemimizden çok iyi bilir. Sizleri sadece şovla, ajans parlatmasıyla, yalanla ve algı oyunlarıyla kandırabileceklerini sananlara en güzel cevabı sandıkta vereceksiniz biliyorum. O yüzden Atakum'u seven, bu kente değer veren herkesi 31 Mart günü sandığa gitmeye ve Atakum'un yarınlarını kurtarmaya davet ediyorum" diye konuştu.


 

AlparslanAlparslan