SİYASET
Giriş Tarihi : 06-11-2023 11:07

Av. Selen Gülhan Çam, Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

İyi Parti Atakum İlçe Başkanı Av. Selen Gülhan Çam, Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı Selen Gülhan Çam açıklmasında birlikte başaracağız diye konuştu.

Av. Selen Gülhan Çam, Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

İyi Parti Atakum Belediye başkan  adayadayı

Çam konuşmasında; Sayın İl Başkanım, Çok değerli İlçe Başkanlarım, Kıymetli muhtarlarım, Sevgili Melis üyelerim, Cesur yürekli Yol Arkadaşlarım, Basınımızın Güzide Temsilcileri ve Aziz Atakumlu’lar, kıymetli komşularım, hemşehrilerim. Hepiniz Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığı Açıklamama Hoşgeldiniz, Şeref Verdiniz.

Cumhuriyetimizin 100.yılında bu açıklamayı yapabilme şerefine nail olduğum için, mutlu ve gururluyum. Bu vesile ile Uluönderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bizlere en büyük armağanı olan cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Türk milleti ile nice yüzyıllara..

Aynı şekilde Ortadoğu da Müslüman kardeşlerimize yönelik yapılan saldırıları eshefle kınıyor, Bir an önce bu saldırıların durmasını da hem kalben hem de insanen diliyorum.

selen gulhan cam

Öncelikle kısaca kendimden bahsetmem gerekirse Ben Selen Gülhan Çam. “30 Ekim 1987’de SAMSUN’da doğdum. İlk, Orta ve Lise eğitimimi Samsun’da tamamladım. 2010 yılında hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra Avukatlık stajımı bitirip akabinde kendi ofisimi açarak serbest avukatlık mesleğini icra etmeye başladım ve halen Serbest avukatlık yapmaktayım. Avukatlık mesleğim boyunca zaman zaman Samsun Barosu Çocuk Hakları Komisyonu, Kadın Hakları Komisyonu, CMK komisyonu gibi komisyonlarda görev aldım.

2 asırdır Atakum Büyükoyumca kütüğüne kayıtlı, 3 kuşaktır Atakum’da yaşayan, Siyasi geçmişi olan Atakumlu bir ailenin kızı olmakla birlikte, aktif siyasi hayatıma 2014 yerel seçimlerinde meclis üyesi adayı olarak başladım. Sayın Genel Başkanımızın takdiri ile 2017 yılında İYİ PARTİ ATAKUM KURUCU İLÇE BAŞKANI olarak atanmanın ardından 10/02/2018 tarihinde 1. Olağan ilçe kongresi ile İlçe başkanı olarak seçildim. İlçe başkanlığı görevimi 3 dönem onurla ve gururla gereği gibi ifa etmenin ardından ise 31/10/2023 tarihinde Atakum Belediye Başkan aday adaylığı için istifa ettim.10 yıllık Evli ve 5 yaşında 1 çocuk annesiyim.

selen gulhan cam1

Ben bu topraklarda doğdum, bu topraklarda büyüdüm. Çocukluğum, gençliğim, meslek hayatım, evliliğim, anneliğim, sosyal hayatım, siyasi yaşantım bu topraklarda geçti ve geçmeye de devam edecek. Bu şehir bana kişilik, karakter, sevgi, dürüstlük, hakikat ve onurlu duruşu kattı. Şimdi borç ödeme sırası bende. Bu şehirden aldıklarımı fazlasıyla geri verme, Atakum’a, Atakumluya olan borcumu ödeme vaktidir diyerek çıkmış olduğum bu yolda yanımda sizlerin varlığını hissetmek benim için ayrı bir gurur ayrı bir onurdur.

Yeşil ile Mavinin birleştiği, Tarım ile ticaretin, kültür sanat ile turizmin Samsun’da ki öncü ilçesi olan Atakum’a olan borcumu , Bu şehire hizmet etmek için katma değer sağlayıp devralmayı hedeflediğim bayrağı en tepeye çıkarmak için bu kutlu yola başvurdum. Nasıl ki Doğrunun yanında yanlışın karşısında 5 yıl boyunca mücadele edip, tarafımızı seçip saf tuttuysak, bundan sonra da aynı tarafı ve aynı düşünceyi temsil edeceğiz.

selen gulhan cam2

Azönce de  belirttiğim gibi ben İYİ Parti’nin kurucu ilçe Başkanıyım ve görevimi aralıksız tam 3 dönem sürdürdüm. Atakum’un, Atakumlunun talebi ne ise yerine getiren, yerine getirilmesine vesile olan kişiyim. Ben ve 3 dönem aralıksız başkanlığını yaptığım teşkilatım sokağın sesiyiz, bu şehrin birer neferiyiz. Teşkilatımın sonsuz desteği ile Atakumlu hemşehrilerim ve komşularımın bana olan inancını asla boşa çıkarmayacağım.

Erikli’den Güzelyalı’ya, Taflan’dan Denizevlerine, Meyvalı’dan Aksu’ya, Körfezden Esenevlere, Çatalçamdan Köselli’ye bu şehrin her karış toprağına ayak basmış, gidemediğimiz yer bizim değildir anlayışıyla hareket eden tüm teşkilatım ile birlikte Tarlada izi, harmanda yüzü olanız. Sadece seçimden seçime değil fırsatını bulduğumuz her an halkın içinde vatandaşın sesini dinleyeniz.

İncesu köyünde tarlasında çalışırken bizi selamlayan Hikmet Amca, Büyükoyumca da sofrasında ağırlayan Aynur Teyze’yi utandırmayacağız. Sahilde yürüyüşümüze eşlik eden Ceyhun’a, Balaç’ta derdimize şifa olan Birsen’e, Körfez’deki Ayşe ablaya, Kayagüney’de Mehmet abiye, Mimarsinan’da Fatma ablaya, Güzelyurtta’ki Mustafa Abiye bizlere gönül ve umut veren herekse selaaaam olsun.

WhatsApp Image 2023 11 05 at 21.50.49

Bu şehire kadın eli değdirecek, anne şefkatiyle yönetecek haksızlığın önünde dimdik duracak, hakkı ve hakikati sağlayacak, kimseyi ötekileştirmeden kucaklayacak olanlarız.

Biiiiz üstün bir savaşçı olan, mertliği ve adaleti ile nam salmış büyük Türk Hükümdarı Ertuğrul Gaziyi doğuran Hayme Anayız, Biz Kurtuluş Mücadelesinde Elif gibi dimdik durarak vatan savunmasına katkı sağlayan Nene Hatunuz,Biz Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü yetiştiren Zübeyde Hanım’ız.Biz Dünyadaki ilk kadın savaş pilotu Sabiha Gökçen ilk kadın öğretmen Refet Angın,İlk kadın doktor Safiye Ali,ilk kadın avukat Süreyya Ağaoğlu’yuz. Biz Sahneye çıkan İlk Müslüman Kadın Tiyatrocu Afife Jale’yiz. Cumhuriyet ile yaşayan cumhuriyet değerlerini savunurken hastalanıp kaybettiğimiz Türkan Saylan,İlk kadın belediye başkanı Müfide İlhan’ız.

Biz Evladımız, kardeşimiz Sinan’ı katledenlere karşı vakur duruşu ve üstün mücadelesi ile tanıdığımız Ayşe Ateş, Cumhuriyet değerlerini tekrar hatırlatan, iyiliği adaleti ve milletine olan aşkı sonuna kadar gösteren memleket sevgisini aşılayan, MEDENİYET YOLUNUN TAŞLARINI CESURLAR DÖŞER diyen Genel Başkan Meral Akşener’iz.

Bizim için çok önemli bir seçim bu. Hak ile batılın seçimini yapacaksınız diye zırvalayanlara karşı da mücadele vereceğiz, aynı şekilde Herkes Kazanacak, Birlikte Yöneteceğiz diye yola çıkıp hedefe ulaştıktan sonra kerameti sadece kendinde gören bir zihniyete karşı da mücadele vereceğiz. Herkese ve herşeye evet diyen ancak hiçbir söyleneni yerine getirmeyen zihniyetin esiri olmayacağız. 10. Yıl marşımızda Güneş Ufuktan Şimdi Doğar ibaresinden hareketle Atakum için İyi Partinin Güneşi Ufuktan Bugün İtibari ile doğmuştur. Yürüyelim Arkadaşlar…

Evet çıktığım bu yolda bende az önce saydığım örnek şahsiyetler gibi Atakum’un ilk kadın belediye Başkanı olmak istiyorum.

Atakum Ekonomik anlamda ve isdihdam anlamında zayıf, tarım anlamında projesiz, Eğitim ve öğrencilerin barınması anlamında yetersiz, turizm anlamında geliştirilememiş, sanayinin giremediği, spor alanında yok olmuş bir İlçe. Atakum’u layık olduğu ve hak ettiği yönetim şekliyle tanıştırmak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Atakum bırakabilmek için biz de varız diyorum. Projelerimiz hazır! Kendi alanlarında uzman kişiler ile Atakum’u karış karış analiz ederek çıkarmış olduğumuz raporlar doğrultusunda, bu şehrin ihtiyaçlarına yönelik yol haritamız ve en az 10 yıllık kalkınma planımız hazır. Biz bu yola çıkarken, karşılaşabileceğimiz tüm engelleri aşma noktasında üstün bir gayret ve iradeyi hepbirlikte göstereceğiz.

Atakum’lunun güzel dilekleri ve hayalleri ile, o mutlu güzel günleri, huzur dolu yarınları el ele kol kola hep birlikte inşa edelim. Atakum’a, Atakumluya hak ettiği değeri hep birlikte verelim. Hep birlikte İYİ Parti’yi seçip destekleyelim.

Bu duygu ve düşünceler ile birlikte kader gayrete aşıktır diyerek Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum. İYİ olan Kazansın! Allah yar ve yardımcımız olsun. dedi

AlparslanAlparslan