SİYASET
Giriş Tarihi : 10-02-2024 14:57   Güncelleme : 10-02-2024 15:09

AK Parti Atakum Belediye Başkan aday adayı Mimar Özlem Maraş iddialı

AK Parti'de Atakum Belediye Başkan adaylığında adı en çok konuşulan isimlerden olan Mimar Özlem Maraş, seçim çalışmalarına devam ediyor. Özlem Maraş, "Biz, hayatın her alanından ve her kesimden hemşerimizi yakından ilgilendiren projelerimizi hazırladık" dedi.

AK Parti Atakum Belediye Başkan aday adayı Mimar Özlem Maraş iddialı

AK Parti'de belediye başkan adaylarının kimler olacağı merakla beklenirken, Atakum Belediye Başkan adaylığı için adı ön planda olan AK Parti Atakum Belediye Başkan aday adayı Mimar Özlem Maraş, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

 

TEVECCÜH MUTLU EDİYOR

 

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve mahalle ziyaretlerinin yanı sıra STK buluşmalarını da sürdüren AK Parti Atakum Belediye Başkan aday adayı Mimar Özlem Maraş, kendisine gösterilen ilgi ve destek karşısında mutlu olduğunu belirterek, "Atakum'da gördüğüm teveccühten dolayı hem kıymetli hemşerilerimize hem de teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Şahsıma gösterilen ilgi ve destek, ilçeme hizmet etme aşkımı daha da büyütüyor. Atakum Belediyesi'ni, Atakumlu hemşerilerimizle birlikte yönetip, ilçemizin yaşam kalitesini daha da arttıracağız" dedi.

 

 

PROJE FABRİKASI ATAKUM

 

Atakum Belediyesi'nin yeni dönemde 'proje fabrikası' gibi çalışacağını kaydeden AK Parti Atakum Belediye Başkan aday adayı Mimar Özlem Maraş, "Atakum büyük ve önemli bir ilçe. Bu önemden hareketle, hayata geçirilecek çalışmaların da, gerçekleştirilecek çalışmaların da kapsamlı olması gerekiyor. Bu anlamda biz, hayatın her alanından ve her kesimden hemşerimizi yakından ilgilendiren projelerimizi hazırladık. Çalışmalarımızla sadece Atakum'a güç katmakla kalmayacağız, başta çevre il ve ilçeler olmak üzere tüm Türkiye'ye örnek bir belediyecilik anlayışı ortaya koyacağız. Atakum Belediyesi adeta bir proje fabrikası ve kesintisiz hizmetlerin olduğu bir çalışma merkezi haline gelecek" diye konuştu.

 

 

 

 

 

AlparslanAlparslan