MAGAZİN
Giriş Tarihi : 29-07-2017 13:30

27 YILLIK EVLİLİKLERİNİ DENİZİN ALTINDA KUTLADILAR

Bodrum akvaryum koyunda tekneden denize dalarak suyun altında evlenme yıl dönümlerini kutlayan çift, birbirlerine hediyeler verdiler. Hüseyin İşler 27 yıllık eşi Semra İşler’e suyun altında düzenlenen törende pırlanta yüzük hediye etti.

27 YILLIK EVLİLİKLERİNİ DENİZİN ALTINDA KUTLADILAR

27 YILLIK EVLİLİKLERİNİ DENİZİN ALTINDA KUTLADILAR

 Bodrum akvaryum koyunda tekneden denize dalarak suyun altında evlenme yıldönümlerini kutlayan çift, birbirlerine hediyeler verdiler. Hüseyin İşler 27 yıllık eşi Semra İşler’e suyun altında düzenlenen törende pırlanta yüzük hediye etti.

Daha sonra suyun derinliklerinde nostalji dansı yapan mutlu çift, gelecek nesillere, gençlere evlilik hakkında öğütler verdiler. Hüseyin İŞLER” Evli  çiftler  arasında sevgi ve saygının ön planda olması gerekiyor.  Doğruyu doğruları söylemek evliliği daha kutsal kalıyor. Çocuklarımıza güzel örnek olmak, onları topluma faydalı birer birey olarak yetiştirmek ülkemiz için en büyük kazançtır. Bizler de yıllarca hep buna gayret ettik evlatlarımızı devletimize milletimize faydalı birer birey olarak yetiştirdik Allah yeni evlenenlere yuva kuranların yardımcısı olsun. Çiftler arasında anlayış ve sabır çok önemli her zaman Ayağını yorganına göre uzatmak ve Tutumlu olmak evliliğin devamı için en büyük enstrümandır. Hüseyin İşler ve Semra işler çiftinin üç erkek evlatları var

AlparslanAlparslan