SİYASET
Giriş Tarihi : 01-01-2023 12:57   Güncelleme : 01-01-2023 12:59

2023 yılı İlkadım'da hızlı değişimlerin yaşanacağı yıl olacak

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yeni yıla ilişkin kutlama mesajı yayınladı. Bir yılın daha geride kaldığını ifade eden Başkan Demirtaş, “Yeni yılın şehrimiz ve ülkemiz başta olmak üzere tüm insanlık için daha iyi, güzel, huzurlu, müreffeh bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

2023 yılı İlkadım'da hızlı değişimlerin yaşanacağı yıl olacak

Başkan Demirtaş mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’Başarı ve hizmetlerle  dolu 2022 yılını geride bırakırken, 2023 yılına büyük umutlarla giriş yapıyoruz. Hep birlikte çıktığımız bu yolda ilerlerken sizden güç alıyoruz. Bu güç, her zaman bizlere çalışma arzusu kazandıracak.

Göreve geldiğimiz günden beri hiç azalmayan hizmet aşkımızla, her bir günümüzü dolu dolu geçiriyor ve ilçemize yeni bir yüz kazandırmaya devam ediyoruz.En büyük destekçimiz olan siz halkımızdan aldığımız güçle, hizmet yolunda gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. 2023 yılı pek çok projemizin tamamlandığı ve İlkadım ilçemiz hızlı bir değişim yaşadığı, dönüşüm yılı olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyorum. Bütün İlkadımlı hemşehrilerimin, aziz milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

AlparslanAlparslan