SİYASET
Giriş Tarihi : 06-10-2022 19:15   Güncelleme : 08-10-2022 20:38

Türkiye bunu ilk kez duyacak

Bakan Soylu: Bir operasyon yapacağız, Türkiye bunu ilk kez duyacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Önümüzdeki bir ay içinde başka bir operasyon yapacağız. Türkiye bunu ilk kez duyacak. Bu da uyuşturucu ile ilgili" dedi.

Türkiye bunu ilk kez duyacak

Televizyonda katıldığı bir canlı yayın programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Bu 120 teröristin nerede olduğunu bildiğimiz için 'Madem biliyorsunuz, neden almıyorsunuz' diyorlar. Çok ufak bir lokalde yüzlerce mağaranın olduğu bir coğrafya tasarruf edin, biz oralara onların isimlerine yönelik bildiriler atıyoruz. Ailelerinin çağrılarını atıyoruz. Teslim olanların mektuplarını atıyoruz. Bazen annelerini getirip orada megafonlarla çağrı yaptırıyoruz" dedi.

"UYUŞTURUCUYLA İLGİLİ"

Bakan Soylu ayrıca önümüzdeki ay yeni bir operasyonun daha yapılacağını "Türkiye bunu ilk kez duyacak. Bu da uyuşturucu ile ilgili" ifadeleriyle duyurdu.

Uyuşturucu ile mücadele hakkında değerlendirmelerde bulunan Soylu, "Ortalama uyuşturucuya başlama yaşı Türkiye'de ortalama 20 idi. Türkiye'de uyuşturucu kullananların yüzde 48'i evinde kullanıyor, 28'i metruk binalarda, yüzde 11'i arkadaşının evinde, yüzde 7-8'i arabada, yüzde 3'ü parklarda kullanıyor" dedi.

 

ETİKETLER:

İçişleri Bakanlığı , Süleyman Soylu

AlparslanAlparslan