SİYASET
Giriş Tarihi : 23-02-2024 09:12

Tüfekci’den Ordulular Derneğine Ziyaret

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci ve Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Eyüp Elmas, Samsun Ordulular Derneği’ni ziyaret etti. Tüfekci, “Samsun’un geriye doğru hızlı gidişini durdurmamız lazım. Başkaları hızdan ne anlıyor bilmiyorum ama bu gidişattan hiç kimse memnun değil” dedi.

Tüfekci’den Ordulular Derneğine Ziyaret

İmren Nilay Tüfekci

Halit doğan

Cevat Öncü

Samsun'u büyükşehir yapanın sadece statüsü değil, bütün bölge ve Türkiye’den bir mozaik oluşturması olduğunu ifade eden Tüfekci, ‘‘Şehrimiz çevre illerden göç alıyor ama aldığının fazlasını verir durumda. Her yıl iş gücü anlamında binlerce hemşehrimizi kaybediyoruz. Bunun temel sebebi ilimizdeki istihdam alanlarının azlığı ve katma değer sağlayacak bir üretimin olmayışı. Bu eksiklikler ile ilgili projelerimiz hazır ve inşallah göreve geldiğimizde ivedilikle bu sorunun da üstesinden geleceğiz’’ dedi.

HEMŞEHRİ DERNEKLERİ BİRLİĞİMİZ İÇİN ÖNEMLİ
Samsun’da ki bu mozaiğin bir harika bir gökkuşağı oluşturduğu ifade eden İmren Nilay Tüfekci, Şehirdeki çok kültürlü yapının büyük bir potansiyel olduğunun altını çizerek, ‘‘Bölgemizdeki birçok şehirden ilimize gelmiş ve burada hayat kurmuş vatandaşlarımız var. Bu şehrimizin kültürel zenginliği açısından çok önemli bir durum. Bu durumdan en iyi şekilde faydalanabilmek için Samsun'daki bu yapıyı birlik ve beraberlik çatısı altında toplayacağız. Şehrimize en iyi hizmeti sağlamak için sürekli istişare halinde olacağız’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

SAMSUN GERİYE DOĞRU HIZLA GİDİYOR
Şehirdeki istihdam alanlarının yetersizliği ve fiyat artışlarından dolayı ciddi bir iş gücü kaybının olduğunu ifade eden İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, bölgeden gelen göçü Samsun’da tutabilmek için çalışmaların hazır olduğunu söyleyerek, ‘‘Güzel şehrimiz Samsun'un geriye doğru hızlı gidişini durdurmamız lazım. Başkaları hızdan ne anlıyor bilmiyorum ama bu gidişattan hiç kimse memnun değil. Durmaksızın çalışmak, birlikte mücadele etmek ve şehrimizi hak ettiği yere taşımak zorundayız. STK’lar ile birlikte inisiyatif almalıyız. Samsun her açıdan zor durumda. Düzeltecek olan ise bizleriz. Başta Başkan Yusuf Günaydın olmak üzere, bütün yönetim kuruluna ilgi, alaka ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AlparslanAlparslan