GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-01-2023 00:35   Güncelleme : 18-01-2023 00:40

ŞAŞIRMAYIN, TBMM‘ DE BÖYLE VEKİLLERDE VAR.

Günün büyük bir bölümünü Meclis’ de çalışmayla geçiren Gaziantep İYİ Parti Milletvekili Prof. Dr Hüseyin filiz TBMM’ deki çalışmalarını tamamlayıp doğru evin yolunu tutarak eşine yardıma koşuyor.

ŞAŞIRMAYIN, TBMM‘ DE BÖYLE VEKİLLERDE VAR.

 

ERDEM NOYAN- ANKARA

Prof. Dr Hüseyin Filiz, evinde bize yaptığı işleri ispat edercesine işe koyuldu. Önce mutfakta işe yemek yapmayla başladı, arkasından ertesi gün Meclis’ de giyeceği kıyafetleri ütülemeyle devam etti. Gerçekten Vekil Filiz tam bir ütü ustalığı ile profesyonelce ütülerini tamamladı.

Filiz yaptığı işlerle bize gerçekten elinden ev işlerinin geldiğini göstermiş oldu. Ancak yaptığı iş burada bitmedi, çok da güzel yemek yaptığını söylemiş idi. Vekil Filiz bu söylediğini ispat edercesine, hemen kolları sıvıyarak, yemek yapmaya koyuldu. Burada da gördük ki, kendisi çok da güzel yemek yapıyor. Tabi, Meclis’in çalışkan Milletvekilinin eve gelen misafirlere yemek yapmaktan dolayı çokta mutlu olduğunu görüyoruz. Aradan geçen zaman içinde adeta iş yapmak tan yorulmadığını ispat edercesine bu kez de öğlen Vakti geldiği için kendisine mükellef bir salata hazırlamaktan da kaçınmadı.ŞAŞIRMAYIN, TBMM‘ DE BÖYLE VEKİLLERDE VAR.

ERDEM NOYAN- ANKARA

Gaziantep İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Filiz gün boyunca yapmış olduğu bu işlerden yorulmamış olacak ki, bu kez de bize Çiğ Köfte ustası olduğunu gösterdi. Hüseyin Filiz Gaziantepli olduğu gücünü de yanına alarak nefis bir çiğköfte hazırladı. Gerçekten Sayın Vekil tam bir çiğ köfte ustası çıktı.

Prof. Dr Hüseyin Filiz yaptığı bu ev işleri ile bizlere bir şeyi anlatmak istedi ve ‘’ ne olursa olsun, makamı ne olursa olsun evin erkeğinin eşine yardım etmesi gerektiğini ‘’ söyledi. Gaziantep Milletvekili Filiz, bütün bu işleri yapmanın mutluluğu ile yeni ütülediği kıyafetleri üstüne geçirerek bu kez de TBMM’ deki görevinin yolunu tuttu.

AlparslanAlparslan