SİYASET
Giriş Tarihi : 01-04-2023 11:06

İYİ Parti İl Başkanlığına saldırı! Bakan Soylu'dan tepki: Provokasyondur!

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı Binası'na saldırı düzenlenmesinin ardından siyasilerden de tepkiler gecikmedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, "Olayın nedeni belirlenmeden husumet yöneltmek hem provokasyon hem de bu menfur olay üzerinden siyasi fırsatçılık yaymaktır." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İl Başkanlığına saldırı! Bakan Soylu'dan tepki: Provokasyondur!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandığını duyurdu. Özkan, il binasının pencerelerinde kurşun deliğinin görüldüğü bir fotoğrafı da paylaşan Özkan, olay yeri inceleme ekipleri araştırmalarına devam ettiğini bildirdi.

Alınan bilgiye göre, olay yeri inceleme ekibi, binanın kafeterya bölümünde camdan giren tek kurşunu koltuğa saplanmış şekilde buldu.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA: FAİL/FAİİLER EN YAKIN ZAMANDA BULUNACAKTIR
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise konu ile ilgili olarak, resmi sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda, "İYİ Parti il binasına saldırı, bir provokasyondur. Olayı aydınlatmak için polisimiz tahkikat yapmaktadır. Ancak olayın nedeni belirlenmeden husumet yöneltmek hem provokasyon hem de bu menfur olay üzerinden siyasi fırsatçılık yaymaktır. Fail/failler en yakın zamanda bulunacaktır" dedi.

 

ETİKETLER:

SÜLEYMAN SOYLU , İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı

AlparslanAlparslan