SİYASET
Giriş Tarihi : 25-03-2024 11:09

"Atakum 31 Mart'ta 'Adem Bektaş' diyecek"

Rakiplerinin anketlerle ve toplama kalabalıklarla algı operasyonu yapmaya çalıştığını söyleyen Adem Bektaş, "Toplama kalabalıklarla Atakum seçmenini kandırabileceklerini sananlar, hak ettikleri cevabı 31 Mart'ta sandıkta alacaklar" dedi.

Atakum'un mahalle mahalle planlarını çıkartarak, Meclis Üyesi Adaylarından oluşturdukları 10 ekip ile  kapı kapı dolaştıklarını söyleyen İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Adem Bektaş, en güzel anketin bu şekilde yaptıkları yüz yüze görüşmelerden çıktığını ifade etti. SEÇİMİ BİZ KAZANACAĞIZ Sosyal medyada yayılan sahte anketlerle algı operasyonu yapılmaya çalışıldığını söyleyen Adem Bektaş,

veya FTP'den Seçiniz : ( Daha önce yüklediğiniz

"Rakiplerimiz bilgisayar ekranlarından fotoğraflar çekerek ya da bir kağıda yazarak kendilerince bir takım anket sonuçları yayıyorlar. Bu tamamen algı operasyonu. Algı oluşturmaya çalışıyorlar ama Atakum halkı bu konuda çok deneyimli. Çok tecrübeli ve çok bilinçli bir seçmenimiz var. Bizim sahada gördüğümüz kadarıyla birinci sırada olduğumuz çok aşikar. Atakum halkı bu oyunlara gelmeyecek ve 31 Mart akşamı tercihini bizden yana kullanacaktır" şeklinde konuştu. ATAKUMLULARIN BU NUMARALARA KARNI TOK Düzenlenen toplu organizasyonlara toplama kalabalıklarla yapıldığını ifade eden Bektaş, "Samsun'un birçok ilçesinden otobüsler kaldırarak gerçekleştirilen iftar programları, mitingler ile verilen kalabalık fotoğrafları da Atakumlulara afedersiniz yutturmaya çalışmak, en hafif tabirle Atakumluların aklıyla alay etmektir. Atakumlu hemşehrilerimiz kendilerini bu şekilde kandırmaya çalışanlara hiçbir zaman teveccüh göstermemiştir. 'Körler sağırlar birbirini ağırlar' Atasözünün vücut bulmuş hali olan iftar programları ve mitingler ile Atakum seçmenini kandırabileceklerini sananlar, hak ettikleri cevabı 31 Mart'ta sandıkta alacaklar" ifadelerine yer verdi.


Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

AlparslanAlparslan