SİYASET
Giriş Tarihi : 18-03-2024 19:28   Güncelleme : 18-03-2024 20:07

Tekkeköy'ü Mutlu insanlar şehri Yapacağız

İYİ Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Eyüp Elmas ;Turizmden Tarıma Tekkeköy için çok geç kalmış Muhteşem projelerini basın mensuplarına verdiği iftar yemeğinde açıkladı.

Tekkeköy'ü  Mutlu insanlar şehri Yapacağız

 

Tekkeköy ilçesinde bir restoranda  gazetecileri iftar programında ağırlayan Elmas, iftar sonrası hayata geçirmeyi planladığı projelerinin lansmanını yaptı.

Programa İYİ Parti Tekkeköy ilçe başkanı Gülay Aydın, İlçe teşkilatı üyeleri ve İlçe Belediye Meclis üyesi adayları da katıldı.

 

Tekkeköy’e yeni bir vizyon katacağız

Planladıkları projelerle; Ekonomiden turizme, sağlıktan eğitime, spordan sosyal ve kültürel alanlara kadar çok anlamlı projelerle Tekkeköy İlçesine yeni bir vizyon katacaklarını belirten Eyüp Elmas; ‘’İlçemizi daha yaşanabilir, daha yeşil ve daha güzel bir şehir haline getirmek için çalışacağız, bunun için yola çıktık’’ dedi.

Samsun’da ekonominin lokomotif ilçesinin Tekkeköy olduğunu belirten Elmas şunları söyledi;

‘’Samsun’un ürettiği iki Liranın bir Lirasını Tekkeköy üretiyor. Samsun’daki nitelikli istihdamın önemli bir kısmını Tekkeköy yapıyor. Ama aynı Tekkeköy’de tüm Samsun’un çeri çöpü Costal sahilinde, Samsun’un tüm sanayisinin bacasının gazı Tekkeköy’ün üzerinde, Samsun’da kömürcülerin tozu Tekkeköy’ün üzerinde, Tekköy’de gerçekten yapılacak çok iş var.

Samsun’un kıymetli sanayicileri, iş insanları Tekkeköy’de fabrikalar kurmuşlar, yatırımlar yapmışlar, istihdamlar oluşturmuşlar, Allah onlardan razı olsun, ancak bu insanlar İlk Adım’da, Atakum’da oturuyorlar. Tekkeköy’de planladığımız projelerimizi hayata geçirdiğimizde bu yatırımcılar da artık Tekkeköy’e yerleşecekler, her gün gidiş geliş bir buçuk- iki saatleri yolda geçmeyecek.

5 yıl sonra burada çok şey değişecek

Tekkeköy’de yapacak çok işimiz var diyoruz. 5 yıl sonra burada 3 şeyi başarmış olacağız. Tekkeköy’ü uluslararası turizm üssüne döndüreceğiz. Samsun turizmi deyince Tekkeköy anlaşılacak. Biz burayı tarım ve hayvancılık üssüne döndüreceğiz. Burayı bir sanayi üssüne döndüreceğiz. Üçü bir arada nasıl olacak derseniz; ben ömrümü kalkınma ile ilgili projelere harcadım. Bu konularda bilgi ve tecrübelerim var. Bu tecrübelerimi bu ilçenin gelişmiş ve yaşanabilir bir şehir olması için kullanacağım. Başarılı olacağıma inanıyorum. Nasip olur, halkımız da teveccüh gösterir de göreve gelirsem Tekkeköy’de kısa zamanda değişimi ve gelişimi yaşayacağımıza inanıyorum’’

AlparslanAlparslan