SİYASET
Giriş Tarihi : 08-02-2024 05:23

Samsun'da İYİ Parti Adem Bektaş'ı Atakum Adayı Olarak Açıkladı

Samsun'da AK Parti'den istifa eden Adem Bektaş'ın, İl Başkanlığında Atakum Belediye Başkan adaylığı açıklandı. İYİ Parti Samsun İl Başkanlığında gerçekleştirilen programa Bektaş’ın yanı sıra İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti SBB Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi, Partinin il ve ilçe örgütleri, kadın ve gençlik kolları, yerel medya temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Samsun'da İYİ Parti Adem Bektaş'ı Atakum Adayı Olarak Açıkladı

İYİ Parti’den Atakum Belediye Başkanlığına Adaylığı ile ilgili bir basın açıklaması yapan Bektaş şunları söyledi:

BİZ DE İYİLER AİLESİNE KATILDIK
“Bugün biz de Samsun’da İyi’ler ailesine katılarak gözbebeğimiz Atakum ilçemize yeniden hizmet etmek gayesiyle yola çıkmış bulunuyoruz. Çok değerli il başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızla birlikte Atakum’a çok önemli katkılar sunacağımıza cân ı gönülden inanıyorum.  Son bir haftadır sosyal medya üzerinden Samsunlu hemşerilerimizin şahsıma gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı hepsine şükranlarımı sunuyorum.

Önceki Dönem Atakum Belediye Başkanlığı görevim dolayısıyla bir çoğunuz beni tanıyorsunuz. 2004-2009 yılları arasında Başkanlık yaptığım süreçte Atakum’la ve halkımızla bütünleştim. Birlikte çok önemli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirme fırsatımız oldu.. Bir köy hüviyetinde olan ilçemizi modern ve yaşanabilir bir kent konumuna yükselttik.

Şimdi de aynı azim ve kararlılıkla, İyi Parti ailesiyle birlikte Atakum’u çok daha yaşanabilir, çok daha güzel bir ilçe haline inşallah hep birlikte getireceğiz. Bu yola çıkarken bizim en büyük yardımcımız İyi Parti Teşkilâtımızın değerli mensupları ve siz değerli yol arkadaşlarım olacaktır.

SAMSUN’UN VE ATAKUM’UN SEVDALISIYIZ
Biz İYİ’ler Ailesi olarak Samsun’umuzu ve en gözde ilçesi olan Atakum’umuzu seviyoruz ve bu şehrin sevdalıları ve öz evlâtlarıyız. Kentimizin bütün dertleri ve sorunlarıyla yoğrulmuş bir kardeşiniz olarak şehrimizin problemlerine çözüm sunacak projeleri hep birlikte üreteceğiz.

BİSMİLLAH DİYEREK YOLA ÇIKIYORUZ
Şahsım olarak, liyakatin ve dürüstlüğün ilkeleriyle hareket eden bir ailenin arasına katılmaktan dolayı oldukça mutluyum ve bundan onur duyuyorum. İlkeli politikalarıyla ve liyakatli kadrolarıyla halkımıza umut olan İyi Parti’nin safında yer alarak çalışmalarımı sürdürmeye karar verdim. Huzurlarınızda İyi Parti’den Atakum Belediye Başkanlığına Adaylığımı açıklıyorum. Partimize lâyık olabilmek için elimden gelen bütün gayreti göstereceğim. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bismillah diyerek sahaya iniyoruz ve çalışmalarımıza başlıyoruz. Adaylığımın, şehrimize, insanımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

AlparslanAlparslan