SİYASET
Giriş Tarihi : 24-04-2023 12:19

Kılıçdaroğlu Ardahan'da: Ayrımcılık yapmayacağız

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan'da konuştu. Kılıçdaroğlu, "Sanıyorlar ki 'Biz dışarı para götürdük, kimse görmez.' Bay Kemal görür ve o paranın tamamını getirip bu millete verir. Ben sizden bir şey istiyorum. Kul hakkı yiyene oy vermeyin." dedi.

Kılıçdaroğlu Ardahan'da: Ayrımcılık yapmayacağız

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Ardahan'da vatandaşlara seslendi. Konuşmasında liyalakat, adalet ve ekonomi başlıklarını gündemine alan Kılıçdaroğlu 'Bizim kitabımızda ayrımcılık yok' diyerek 'Ayrımcılık yapmayacağız, herkese hizmet edeceğiz' dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Adaleti her yerde; tarlada, fabrikada arayacağız. Çalışan için de, ev kadını için de, sınava girenler için de her şey için adalet! Çünkü Yaradan dünyayı adalet üzerine inşa etti. Adaleti ya getireceğiz ya getireceğiz! Hiçbir ayrımcılık yapmayacağız. Bizim kitabımızda ayrımcılık yoktur, insan insandır, herkese hizmet edeceğiz.

KİMSE KİMSEYE MUHTAÇ OLMAYACAK

Kul hakkı yemezseniz Ardahan'ı da kaldırırsınız Türkiye'yi de kalkındırırsın. Mülakatı kaldırıp oraya da adaleti getireceğim. Sınavı kazanacak ve her biriniz göreve başlayacaksınız. Ev kadınları, sizin sosyal güvenliğiniz yok primsiz aile destek sigortasını getireceğiz. Kimse kimseye muhtaç olmayacak. Devlet yanınızda olacak.

KUL HAKKI YİYENE OY VERMEYİN

Dışardan et, canlı hayvan dışardan ne geliyorsa getiriyorlar. Bu ülkede yok mu? Hepsi yok mu var. Onlar beşli çeteye çalışıyor ben halka çalışacağım. 418 milyar doları akladılar. 418 milyar doları söke söke alacağım. Sanıyorlar ki 'Biz dışarı para götürdük, kimse görmez.' Bay Kemal görür ve o paranın tamamını getirip bu millete verir. Ben sizden bir şey istiyorum. Kul hakkı yiyene oy vermeyin.

Ardahan söz, Sahra tüneli, Doğu ekspresi buraya gelecek. Bütün köylerde öğretmen, veteriner olacak. Hiç endişe etmeyin, tek görevim bu ülkeye huzur ve bereket gelmesi. Bu bölgeyi özel ekonomi bölgesi yapacağız. Tarım ve hayvancılık bölgesi olacak. Bu bölge Kafkasların ve Orta Doğu'nun yıllık et ihtiyacını karşılayacak. 25 milyar dolarlık bir pazarın en güçlü aktörü olacağız. Bunu planladık. Söz verdiklerimin tamamını yapacağım .Bu bölgede kişi başı gelirin nasıl arttığını göreceksiniz. Bu düzenin değişmesini istiyor musun? Bu haramı düzenin değişmesini istiyor musunuz? Her evde bereket olsun istiyor musunuz?O zaman hep beraber sandığa gideceksiniz.

Sandığa giderken yanınızda birini götüreceksiniz. Geçen seçimde AK Parti'ye ya da MHP'ye oy vermiş birini ikna edip sandığa götüreceksiniz. Türkiye'nin kucaklaşmaya, huzura, değişime, kul hakkı yenmeyen bir iktidara ihtiyacı var diyeceksiniz. Söz mü? Ardahan benden de size söz söylediklerimin hepsini yapacağım.

AlparslanAlparslan