SİYASET
Giriş Tarihi : 19-02-2024 06:44   Güncelleme : 19-02-2024 06:59

İmren Nilay Tüfekci’den KADEF Ziyareti

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Kavak Dernekler Federasyonu ve geçtiğimiz yıl kurulan Kavak Kadınlar Derneği’ni ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişi ve istişarelerde bulundu.

İmren Nilay Tüfekci’den KADEF Ziyareti

‘’ŞEFFAF VE KATILIMCI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HİZMET EDECEĞİZ’’
Sivil toplum örgütlerinin yerel yönetimler ile iş birliği içerisinde çalışmasının önemine vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tüfekci, ‘’Bizim yönetim anlayışımızda göreceğiniz en büyük değişimlerden biri şeffaf ve katılımcı belediyecilik olacak. Sivil toplum örgütlerimiz bu şehir için çok önemli. Kavak ilçemiz nüfusu artan ve örgütlenme anlamında şehrimiz için güzel örneklerden biridir. Vatandaşın sesi olmak, sivil toplum örgütlerimizin fikir, düşünce ve donanımlarından faydalanmak, Samsun başta olmak üzere bütün ülke için büyük önem arz ediyor. Samsun ne çektiyse ‘ben bilirim’ anlayışından çekmiştir. İlk işimiz bu anlayışı yıkmak ve birlikte yönetimi tesis etmek olacaktır. Bu anlamda KADEF ziyaretimizde yaptığımız istişarelerin oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Misafirperverliği, ilgi alaka ve nezaketleri için sayın başkan Bayram Erişgin, yönetim kurulu ve bütün üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SAMSUN KAVAK KADINLAR DERNEĞİ’NE TEBRİK
Sivil toplum kuruluşlarının artması gerektiğini ve bunun için gerekli desteği sağlayacaklarını söyleyen Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, ‘’Geçtiğimiz yıl kurulan Kavak Kadınlar Derneği ise ilçe kadınlarının sesi ve gücü olma yönünde önemli çalışmalara imza atıyorlar. Her ilçemizin böyle ciddi kamuoyu yaratabilecek örgütler kurmak ve seslerini duyurmak için özellikle kadınlarımıza ciddi destek olacağız. Bizim ulaşamadığımız, dokunamadığımız noktalarda STK’larımızla sorunlara çözüm olacağız. Ben bilirimci yönetim anlayışıyla değil katılımcı belediyecilik anlayışı ile Samsun’u hep beraber yöneteceğiz. Bu anlamda başkan Hacer Kaya ve yönetimine sonsuz başarılar diliyorum. Kadın toplumda ne kadar çok yer alırsa, yaşam da o kadar güçlü olur diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

#Samsun

#İYİ Parti

#İmren Nilay Tüf

AlparslanAlparslan