SİYASET
Giriş Tarihi : 13-03-2024 10:49

İlkadım’ı Şahlandıracağız!

İlkadım’ı İlkadım’ı Şahlandıracağız!, İlkadım için hazırladıkları projeler, yatırımlar ve merkezi hükümet destekleriyle İlkadım’ın şahlandıracaklarını ve İlkadım’ın bütün zamanların en fazla hizmet alacağı bir beş yıl yaşayacağını kaydetti.

İlkadım’ı Şahlandıracağız!

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimi Dr. Ali Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

İhsan Kurnaz burada Dr. Yılmaz ile birlikte personelle de selamlaşarak İlkadım’da ikamet eden personelden seçim sandığında İlkadım’ın geleceği için doğru tercih yapmalarını istedi.

İlkadım’ı şaha kaldıracaklarının altını çizen Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, kaybedilmiş zamanın, heba edilmiş emeğin ve boşa harcanmış kaynakların telafisini yapabilmek için çok çalışacaklarını, gece gündüz mesai mefhumu gözetmeden gelen her ihtiyaca cevap vereceklerini, İlkadım’da bütün vatandaşlıların gönüllerine girmek gibi bir hedefleri olduğunu belirterek,

KAPIMIZ HERKESE AÇIK OLACAK

“Bizim İlkadım’da yediden yetmiş yediye herkese hizmet etmek ve herkesin gönlüne girmek gibi bir hedefimiz var. Ben İlkadım’da çocukların, gençlerin, ablaların, annelerin babaların, dedelerin, ninelerin, herkesin başkanı olmak için çalışacağım. Kapım her zaman açık olacak; ulaşılabilir, kıymet bilir, gelir gider dengesine hakim, kaynakları heba etmeyen bir belediye başkanı olacağım” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz’ın programına AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

AlparslanAlparslan