GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-03-2023 09:48

İlkadım 2. Geleneksel Birimler Arası Voleybol Turnuvası sone erdi

İlkadım Belediyesi 2.Geleneksel birimler arası voleybol turnuvasını sona erdi. 73 gün süren turnuvada şampiyonluk kupasını kaldıran takım Spor Müdürlüğü oldu. Turnuva boyunca kurum müdürleri ve sporseverler takımları yalnız bırakmadı.

İlkadım 2. Geleneksel Birimler Arası Voleybol Turnuvası sone erdi

Mete Adanır Spor Kompleksinde 22 takımdan oluşan 330  sporcunun katıldığı 53 maçın oynandığı İlkadım Belediyesi “2.Geleneksel Voleybol Turnuvası” muhteşem bir final ile sona erdi.73 gün süren ve yoğun çalışma temposundan biraz uzaklaşarak kardeşlik ve dostluk bağının güçlenmesinin hedeflendiği belediye personelleri arasında düzenlenen birimler arası voleybol turnuvasında üçüncülük için Kültür Müdürlüğü ve Makine Bakım İkmal ve Onarım Müdürlüğü karşı karşıya geldi.3 setlik müsabakanın 2 setini alan Makine Bakım İkmal ve Onarım Müdürlüğü üçüncülüğe adını yazdıran takım oldu.

Kupa için Spor Müdürlüğüyle Mali Hizmetlerin kozlarını paylaşacağı şampiyonluk maçı öncesi yakın zamanda ülkemizi derinden etkileyen ve 10 ilde can ve mal kayıplarına neden deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşu ve akabinde istiklal marşı okundu. Depremi yaşayan illerin Türkiye haritasına yazılı pankartlarla yapılan koreografi katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Şampiyonluk maçına saha “Geçmiş Olsun Türkiyem” yazılı pankartla çıkan takımlar renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvanın ilk setinden son setine kadar Mali Hizmetlere üstünlük gösteren Spor Müdürlüğü rakibine set vermeden 3-0’lık skorla kupayı hava kaldıran takım oldu. Final karşılaşmasını İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve Belediye Başkan Yardımcıları kendilerine ayrılan yerden ilgiyle izlediler.

“Başarılı sporculara plaketlerini başkan yardımcıları takdim etti”

Final maçının ardından ödül töreni ile dereceye girenlere ve turnuvaya katkı koyanlara kupa, madalya ve hediyeler verildi. Turnuvada görev yapan hakemlere plaketlerini İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık; En başarılı sporcu Cangül Aslan’a  plaketini Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, iki farklı takımda final oynama başarısı gösteren Hüseyin Imrag’a plaketini Başkan Yardımcısı Cemal Kulein takdim etti.

“Şampiyon takıma kupayı Başkan Demirtaş verdi”

Dereceye giren takımlardan üçüncülüğü alan Makine Bakım İkmal ve Onarım Müdürlüğüne kupasını Başkan Yardımcısı Şerif Mırık verirken; İkinci olan Mali Hizmetler Müdürlüğüne ise İlkadım Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Karaman takdim etti.Birinci olan Spor İşleri Müdürlüğü ise kupasını İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın elinden aldı.Tüm sporcuları tek tek tebrik eden Başkan Demirtaş, zorlu turnuvanın galibine sürpriz hediyeler takdim etti.

“Kazanan kardeşlik dostluk oldu”

Turnuvaya katılan tüm takımlarımızın, maçları yakından takip eden seyircilerimize, hakemlerimize ve turnuvanın düzenlemesinde emeği geçen spor birimimize çok teşekkür ediyorum diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Ülkemizin zor süreçlerden geçirdiği bu günlerde insanlarımızın biraz kafasını dağıtmak , gençlerimizi spora yöneltmek ve İlkadım’ı sosyal bir kent yapmak amacıyla başlattığımız bu turnuva, halkımız ve sporseverlerden yoğun ilgi görmesi bizleri de mutlu ediyor. Finalin kazananı dostluk olmuştur, kardeşlik olmuştur. Kurumlarımıza yönelik bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Ben voleybol turnuvalarımıza katılan takımlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şampiyonluk kutlamaları ve ödül töreni çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

AlparslanAlparslan