GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-03-2023 15:41

Hüseyin Eroğlu: 'Bu büyük taraftara armağan olsun'

Kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Hüseyin Eroğlu, “Galibiyet yıllardır Süper Lig'i özleyen taraftarlarımıza armağan olsun” dedi

Hüseyin Eroğlu: 'Bu büyük taraftara armağan olsun'

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ ANDI
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasında deplasmanda 1-0 kazanılan Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamalara 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni kutlayarak başladı. 108 yıl önce 18 Mart ‘ta vatan olduklarını ifade eden deneyimli çalıştırıcı, “Çanakkale Zaferimizi kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize ve kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

 

GENÇLERBİRLİĞİNİ KUTLADI
Galip geldikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden deneyimli çalıştırıcı Hüseyin Eroğlu, “Sezonun en değerli galibiyetlerinden birini aldık. Rakibimizi mücadelesi ve oynadığı futboldan ötürü kutluyorum. Gençlerbirliği kulübü bu kadroyu sezon başında kurabilmiş olsaydı Süper Lig'in kuvvetli adaylarından biri olurdu. Türk futboluna çok sayıda önemli isimler yetiştiren başkent ekibinin 100. yılını kutluyorum” diye konuştu.

 

GERÇEK KİMLİĞİMİZDEN UZAKTIK
Zorlu bir rakibi yendiklerini vurgulayan Hüseyin Eroğlu, “Biz bu müsabakada çok zorlu bir rakibi yendik. Biz ilk yarıda gerçek kimliğimizden uzaktık. Penaltıda bu kez şans bizden yanaydı. Yine duran bir toptan gol bulduk ve devrede takıma 3 dokunuş yaptık. 65'e kadar maçı kopartmamızı sağlayacak çok sayıda etkili hücum yaptık. pozisyonlar bulduk. Kalan sürede iyi savunduk ve şampiyonluk yolumuzu 1 hafta daha kısalttık” ifadelerini kullandı.

 

GELEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
Oyuncularını kutlayan Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Ankara'ya gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sezon sonuna kadar 10 hafta var. 2'si ligden çekilen takımlarla olacaktı. Yani 8 maçımız kaldı. Bunların 5'i iç sahada. Önümüzdeki maçta tıklım tıklım dolu, coşkulu Samsunspor taraftarlarını stada bekliyorum. Galibiyet yıllardır Süper Lig'i özleyen taraftarlarımıza armağan olsun” diye konuştu.

 

Davut AKTAŞ

AlparslanAlparslan