EKONOMİ
Giriş Tarihi : 25-08-2025 07:31

Fındık Üreticilerine Müjde!Fındığı ver ev sahibi ol

Evland Konut Yönetim Kurulu başkanı Erdal Aytemur Her Yıl 5 Ton Fındık Teslim Edenler 4 Yılda Ev Sahibi Olacak Fındık Karşılığı Daire Satışı Başladı

Fındık Üreticilerine Müjde!Fındığı ver ev sahibi ol

İnternet Haber Merkezi/Nihat Alparslan

Dünya'da İlk Defa Yapılan Kampanya

Samsun’un Atakum  Atakentte Pamuklu Bulvarında  faaliyet gösteren Evlant Konutları firması, dikkat çeken bir kampanya ile fındık karşılığında daire sahibi olma fırsatı sunuyor.Firmanın Yönetim kurulu başkanı Erdal Aytemur"Biz bu kampayayı Dünya'da ilk uygulayan firmayız.Ülkemizdeki ekonomik sıkıntıların ardında ev sahibi olamayan üreticilerimizi ev sahibi yapmak için çok özel şartlar sunduk.Bu kampanyanın bir çok üreticimizi  ev sahibi yapacağını umuyorum. Evlant konutları  olarak her yıl 5 ton olmak üzere toplam 20 ton fındık teslim eden vatandaşlarımıza  4 yılın sonunda sıfır daire veriyoruz"

4 Yılda 20 Ton Fındık = 1 Daire

Başlatılan kampanya kapsamında vatandaşlar, nakit ödeme ya da banka kredisi kullanmadan ev sahibi olabiliyor. Firma, ödeme planını fındık üzerinden düzenleyerek, üreticilere farklı bir yatırım imkanı sağlıyor. 4 yıl boyunca her yıl 5 ton fındık teslim edenler, toplamda 20 ton fındık karşılığında daire sahibi olabiliyor.

 

     Bu gönderiyi Instagram'da gör           

@orduolaycom'in paylaştığı bir gönderi

 

Bankasız, Faizsiz, Kur Farksız

İnşaat firmasının sunduğu kampanyada banka işlemleri, faiz yükü ve kur farkı bulunmuyor. Böylece fındık üreticileri, kendi ürünleriyle ev sahibi olma şansı yakalıyor.

Deniz Manzaralı Prestijli Konutlar

Atakum Körfez – Pamuklu Bulvarı’nda yükselen projede yer alan daireler, deniz manzarası, site içi yaşam ve prestijli konumuyla dikkat çekiyor. Firma, “Fındığını getir, evini götür” sloganıyla duyurduğu kampanyanın büyük ilgi görmesini bekliyor.

Haber Merkezi

AlparslanAlparslan