SİYASET
Giriş Tarihi : 17-03-2024 09:35

Ender Gür; Projelerimizle Çocuklar Geleceğe Umutla Bakacak!

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, hayata geçirecekleri projelerle çocuklara umut olacaklarını kaydetti.

Ender Gür; Projelerimizle Çocuklar Geleceğe Umutla Bakacak!

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Çarşamba İlçesinin yeni döneminde hayata geçirilecek projelerle, çocukların ve gençlerin geleceğe daha umutla bakacağını söyledi. Bir kesime değil, her kesime hizmet ulaştıracağını söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, "İlçemizin tüm mahallelerine eşit hizmet ulaşacak. Her zaman rahatlıkla iletişim kurabilecekleri bir belediyecilik anlayışı, önceliğimiz olacak. Rutin belediyecilik çalışmalarında çok başarılı bir dönem yaşayacağız. Sosyal belediyecilik alanında ise Türkiye'nin yerel yönetimler markalarından birisini Çarşamba Belediye yapacağız" dedi.

Seçim çalışmalarında kendisine gösterilen ilgi ve destek karşısında güç bulduğunu söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, "Çarşambalı hemşerilerimiz kararlarını vermiş. Sandık başına giderek, Cumhur İttifakı gücünü sonuçlara yansıtmaya kararlı. Bize de bu büyük destek karşısında, dur durak demeden çalışmak kalıyor. Çarşamba İlçesi için üreteceğiz, çalışacağız. Hep birlikte daha yaşanılabilir bir Çarşamba için mücadele edeceğiz. Yapacak çok işimiz var. AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki başarılı sistemi olan Gönül Belediyeciliği ile ilçemizin gücüne güç katacağız" diye konuştu.

Ender Gür; Projelerimizle Çocuklar Geleceğe Umutla Bakacak!

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür

AlparslanAlparslan