SİYASET
Giriş Tarihi : 13-02-2024 17:39   Güncelleme : 13-02-2024 17:48

Deniz Dalgıç kimdir? CHP Bursa Mudanya Belediye Başkan adayı Deniz Dalgıçnereli?

CHP 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kale bölgelerinde göstereceği adayları açıklamamıştı. Ancak dün itibarıyla bu adaylar da belli oldu. CHP Bursa Mudanya Belediye Başkan adayı Deniz Dalgıç oldu. Peki Deniz Dalgıç kimdir? CHP Bursa Mudanya Belediye Başkan adayı Deniz Dalgıç kaç yaşında, nereli?

Deniz Dalgıç kimdir? CHP Bursa Mudanya Belediye Başkan adayı Deniz Dalgıçnereli?

Deniz Dalgıç kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa'nın ilçelerinde göstereceği belediye başkan adaylarını açıkladı. CHP Bursa Mudanya Belediye Başkan adayı Deniz Dalgıç oldu. Peki Deniz Dalgıç kimdir? CHP Bursa Mudanya Belediye Başkan adayı Deniz Dalgıç kaç yaşında, nereli?

DENİZ DALGIÇ KİMDİR?

1969 İstanbul doğumlu olan Deniz Dalgıç, Bursa Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde eğitim görmüştür. Ardından ABD Kaliforniya Santa Clara Üniversitesi'nde Yüksek Lisans ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde doktora yapmıştır. Yonca İnşaat'ı yöneten babasıyla birlikte TED Bursa Koleji'ni kurmuş ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almıştır.

Deniz Dalgıç, evli ve iki erkek çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilen Dalgıç, lise yıllarında basketbola ilgi duymuş ve üniversite eğitimi sırasında Efes Pilsen'de profesyonel olarak basketbol oynamıştır. Halen basketbola yorumcu ve oyuncu olarak katkı sağlamaktadır.

AlparslanAlparslan