SİYASET
Giriş Tarihi : 23-02-2024 08:21

Cevat Öncü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İle Görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, İstanbul’a gitti. Cevat Öncü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. İmamoğlu, Samsun’un kalkınması, kent insanının refahı için destek sözü verirken, Öncü de İBB ile Samsun’un gelişimi için iş birliği yapacaklarını söyledi.

Cevat Öncü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İle Görüştü

Cevat Öncü

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ikinci defa bir araya geldi. İstanbul’da gerçekleştirilen görüşmede, Başkan İmamoğlu tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Öncü, Samsun’un sorunları ve bu sorunların çözümüne dair hazırladığı projeleri anlattı.

EKREM İMAMOĞLU SAMSUN İÇİN DESTEK SÖZÜ VERDİ
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Samsun’un tarihi önemi olan bir kent olduğuna vurgu yaparak, CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü’ye, Samsun’un kalkınması, kent insanının refahının artırılması için destek sözü verdi.

ÖNCÜ: SAMSUN’UN GELİŞİMİ İÇİN İŞ BİRLİĞİ YAPACAĞIZ
Görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Cevat Öncü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tecrübelerinden faydalanmak istediklerini, Samsun'un gelişimi için iş birliği yapacaklarını ifade etti. Toplantının sonunda her iki taraf birbirlerine 31 Mart tarihinde yapılacak seçimler için başarı dileklerini iletti.

AlparslanAlparslan