SİYASET
Giriş Tarihi : 22-03-2024 23:09

Başkan Sandıkçı’dan Çocuklar İçin Göz Dolduran Projeler

Başkan Sandıkçı’dan Çocuklar İçin Göz Dolduran Projeler Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Canik’te 5 yılda 69.085 çoğumuza ulaştık. Çocuklarımızı birbirinden güzel hediyelerle buluşturduk” dedi.

Başkan Sandıkçı’dan Çocuklar İçin Göz Dolduran Projeler

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ilçede hayata geçirdikleri projelerle çocukların ve gençlerin gönlüne dokunduklarını söyledi. Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye Projesi, Canik Belediyesi Zambak Sıbyan Okulu ve Sıbyan Sınıfları eğitimleri, Ramazan Etkinlikleri, Çanta ve Kırtasiye Seti Desteği, Yaz Şenlikleri ve daha birçok seçkin etkinlik ve aktiviteyle 5 yılda 69.085 çocuğa ulaştıklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’te çocuklarımızın gönlüne dokunan projelere imza attık” ifadelerini kullandı.

Aile Ekonomisine Katkı

Çocuklara ve eğitime yönelik projelerle ayrıca Canik’teki ailelerin ev ekonomilerine katkılarda bulunduklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Çocuklarımızı erdem sahibi bireyler olarak yetiştirmek ve en önemlisi onların gönlüne dokunabilmek adına ilçemizde birçok projeyi hayata geçirdik. Canik’te 5 yılda 69.085 çoğumuza ulaştık. Çocuklarımızı birbirinden güzel hediyelerle buluşturduk. Çocuklarımızın sevinçlerine ortak olurken, ailelerimizin ev ekonomilerine katkılar sunduk. Hayata geçirdiğimiz projelerle yaz tatili döneminde, eğitim dönemi başlangıcında çocuklarımıza hediyelerini takdim ettik. Çocuklarımızın yüzünde tebessüm olacağımız, onların sosyal ve eğitim hayatına katkılar sunacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz ” dedi.

AlparslanAlparslan