SİYASET
Giriş Tarihi : 20-02-2024 10:44

Ali Talip Özdemir: “Murat Kurum'la birlikte Bakırköy’ü kazanıp ilçeye devlet elini getireceğiz”

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Bakırköy İlçe belediye başkan adayı Ali Talip Özdemir ilçenin yıllarca hizmetten yoksun bırakıldığını 25 yıl önce bıraktığı Bakırköy’ü çok kötü bulduğunu daha önce iki dönem başkanlık yaptıktan sonra üzerine hiçbir şeyin konulmadığını söyledi. Özdemir, bu seçimde ilçeyi kazanarak Murat Kurumla birlikte hizmete susamış Bakırköy’e devlet elini getireceklerini söyledi.

Ali Talip Özdemir: “Murat Kurum'la birlikte Bakırköy’ü kazanıp ilçeye devlet elini getireceğiz”

CHP'li belediye tarafından yıllardır yönetilen Bakırköy ilçe Belediyesi'nin bu yılki seçimlerde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Bakırköy İlçe belediye başkan adayı olarak Ali Talip Özdemir gösterildi. ANAP dönemi Çevre Bakanı ve iki dönem Bakırköy Belediye başkanlığı görevinde bulunan Ali Talip Özdemir, Bakırköy'ün hizmetten mahrum bırakıldığını belirterek Bakırköyü kazanıp Murat Kurumla ilçeye devlet elini getireceklerini söyledi.

"25 YIL ÖNCE BIRAKTIĞIM BAKIRKÖY'Ü ÇOK KÖTÜ BULDUM"

 

Bakırköy'ün CHP zihniyeti ile yönetilemediğini ve 25 yıl önce bıraktığı Bakırköy'ü çok kötü bulduğunu belirten Ali Talip Özdemir, vatandaşın hizmete susadığını belirterek, "Ben 25 yıl önce bıraktığım yerde çok kötü bir Bakırköy buldum. Bakırköy belediye başkanlığı için Cumhur İttifakı tarafından aday gösterildim. Vatandaşla bir araya geldiğimde vatandaşın hizmet yönünden çok dertli olduğunu gördüm. Bakırköy'ü kazanacağımı anladım. Çok iyi projeleremiz var. Vatandaş hizmet olmadığından sıkıntı yaşıyor. İBB'de Murat Kurumla birlikte hizmete susamış olan Bakırköy'e devlet elini getireceğiz. Deprem ve trafik açısından çok büyük sıkıntılar yaşayan Bakırköy'ü CHP'nin hizmetsizliğinden kurtaracağız. Olası depremden dolayı oldukça yorgun olan yapılar için herkesin evine yıkım kararı gelmiş. Millet ne yapacağını şaşırmış durumda. CHP zihniyeti ilçeyi çantada keklik olarak gördüğü için hizmet vermiyor. Ben daha önceki belediye başkanlığı ve dönemin çevre bakanı olarak yeni bir inavasyon ve dijital yapılanma ile Bakırköy'ü ayağa kaldıracağım. Murat Kurumla birlikte kaynak aktararak 25 yıldır bıraktığım yerde hiçbir gelişme göstermeyen kötü bulduğum Bakırköy'ü hak ettiği kimliğine kavuşturacağım. Vatandaş artık partiye bakmıyor çok dertli ve hizmet getirecek yönetime bakıyor. Bakırköy böyle hizmetsiz bırakılmayı hak etmiyor. İBB'yi kazanacak olan Murat Kurumla birlikte Bakırköy'ün deprem ve trafik sorununu halledecek çözüm projeleri ile devlet ve İBB katkıları ile hizmet getireceğiz" dedi.

"BAKIRKÖY'Ü DEPREME HAZIRLAYIP HAVARAYLA TRAFİĞİ RAHATLATACAĞIZ"

Kazanması halinde önemli projelerini hayata geçireceğini belirten Ali Talip Özdemir,

"1-Bakıköyde incirli caddesi trafiği çok yoğun hatta felç olmuş durumda eskide ortada bir refüj vardı hiç bir yıkıma girmeden birn Çinli firma lle yap işlet yöntemi ile havaray sistemi kuracağız.

2-Bkırköy'de İkinci yapılanma Şükran çiftliğinden girip özgürlük meydanında katlı otoparka geçiş yapıp İstanbul Caddesi ve ebüzziya sahile çıkan bir yer altı geçişi yapacağız .Maalesef önümüz deniz ama biz deniz trafiğinden yararlanamıyoruz. Böylece Balırköy'ümüzü denizle buluşturup trafiği rahatlatacağız.

3-Deprem için çok acil bir inovasyon merkezi kurup çalışmalara dijital bir altlık olarak başlayacağız .Bu projemiz de hazır Bakırköy'ümüz endişe duymasın. Ben 16 yıl belediye başkanlığı yaptım bu konuda tecrübelerim ve çevre bakanı olarak Bakırköy'ümüzü olası bir depreme en kısa zamanda hazır hale getireceğiz bundan kimsenin endişesi olmasın Bakırköy'lü hemşehrilerimizin gönlü rahat olsun" dedi.

 

ALİ TALİP ÖZDEMİR KİMDİR?

Konya Ereğli'de 1953'te dünyaya gelen Özdemir, Ankara Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi'nden makine mühendisi olarak mezun oldu.
1987'de makine yüksek mühendisi olan Özdemir, iki dönem Konya Ereğli Belediye Başkanlığı, bir dönem Konya Milletvekilliği ile iki dönem Bakırköy Belediye Başkanlığı ve İstanbul Milletvekilliği yaptı.

48.⁠ ⁠Hükümette Çevre Bakanı olarak, 53. Hükümet'te Basın ve Enformasyondan sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yapan Özdemir, 11 Ocak 2003'te yapılan Anavatan Partisi 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Genel Başkanlık görevine seçildi.

AlparslanAlparslan