SİYASET
Giriş Tarihi : 14-02-2024 14:11

AK PARTİ ÇARŞAMBA'DA GÖVDE GÖSTERİSİ

AK Parti Çarşamba Teşkilatı’nda geçmişten günümüze kadar görev yapan ilçe başkanları, yöneticiler, kadın ve gençlik kolları üyeleri birlik ve beraberlik yemeğinde buluşarak, yerel seçimler öncesi gövde gösterisi yaptı

AK PARTİ ÇARŞAMBA'DA GÖVDE GÖSTERİSİ

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı'nın geçmişten bu güne kadarki ilçe başkanları, ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları Göl Restorant'ta düzenlenen yemekte bir araya geldi. 

Adeta gövde gösterisi yaparak birlik ve beraberlik mesajları veren AK Parti üyeleri, yaklaşan yerel seçimler öncesi fikir alışverişinde bulunup, neler yapılması gerektiğini masaya yatırdı. 

40 YILDIR TANITIM, KEFİLİM
Geçmişte AK Parti Çarşamba ilçe başkanlığı görevlerini başarıyla yürüten Mustafa Acar, Mehmet Köse ve Ahmet Yılmaz, yaptıkları konuşmalarda AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür'e tam destek verdi, her zaman davanın ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olunması gerektiğini vurguladı. Eski başkanlardan Ahmet Yılmaz, "Ender Gür kardeşimi 40 senedir tanırım. Her şeyine kefilim. Birliktelik içerisinde el birliğiyle bu seçimden galip çıkacağız" dedi. 

KOLTUK SEVDALISI DEĞİLİZ
Eski başkanlardan Mustafa Acar ise, "Birlik beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanımızın davası için, ele ele, omuz omuza verip seçim döneminde çok çalışacağız. Biz koltuk için değil davamız için çalışıyoruz. Birileri bu yola koltuk sevdası ile çıkmış olabilir ama bu masanın etrafındakiler öyle değil" diye konuştu. Mehmet Köse de, "Sen yok ben yok biz var, partimiz var, davamız var, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Biz, söz konusu Cumhurbaşkanımız olduğunda kenetlenmesini bilen bir siyasi hareketiz" şeklinde konuştu. 

ENDER GÜR'DEN ANLAMLI ŞİİR
AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, şiirle başladığı konuşmasında, şunları söyledi: "Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar, haktan hakikatten yana olun siz. Sevgili büyük AK Parti ailem. İyi ki varsınız, iyi ki burada bizimlesiniz. Biz el ele verdiğimizde yenemeyeceğimiz hiçbir güç yok. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan giderek, davamıza sahip çıkacağız. Bizim için eski yeni diye bir durum yok. Hepimiz Çarşambamız için çalışacağız."

İLÇEMİZ İÇİN BÜYÜK FIRSAT
AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, hem Çarşamba Belediyesi, hem de ilçe başkanlığının geçmiş dönemlerdeki başkanlarından Halit Doğan ise, "Bu ortamı görmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Cumhurbaşkanımızın yolunda yürüyen, Türkiye Yüzyılı için davasına sahip çıkan tüm herkese teşekkür ediyorum. İnşallah ben Büyükşehir Belediye Başkanı, 30 yıllık arkadaşım Ender Gür de Çarşamba Belediye Başkanı olduğunda şaha kalkan bir Çarşamba göreceksiniz. Bu ilçemiz için çok büyük bir fırsat olacak" dedi.

AdminAdmin

AlparslanAlparslan