GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-03-2024 23:23

Adem Bektaş’tan Kadınlar Günü’nde Anlamlı Ziyaret

larak devam eden İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Adem Bektaş, ziyaretlerine ara vererek 85 yaşındaki annesi Remziye Bektaş’ı ziyaret etti. ‘Anneler hiçbir sebep ile ihmal edilemez’ diyen Bektaş, Annesinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de kutladı.

Adem Bektaş’tan Kadınlar Günü’nde Anlamlı Ziyaret

Seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Adem Bektaş, ziyaretlerine ara vererek 85 yaşındaki annesi Remziye Bektaş'ı ziyaret etti. 'Anneler hiçbir sebep ile ihmal edilemez' diyen Bektaş, Annesinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de kutladı.

Ziyaret sırasında Bektaş, annesini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de kutlarken, “Bugün, kadınların toplumda hak ettikleri değeri bulmalarını ve eşitlik yolunda daha fazla ilerlemelerini kutladığımız özel bir gündür. Annem gibi güçlü ve sevgi dolu kadınlar, hayatımızın her alanında bize ilham veriyor. Onların emeklerini ve katkılarını her zaman takdir etmeliyiz” ifadelerine yer verdi.

85 yaşındaki annesinin elini öperek hayır duasını alan Mimar Adem Bektaş,  Kadınların toplumun temel taşı olduğunu vurgulayarak, kadın haklarına ve eşitliğine olan inancını dile getirdi. Bektaş mesajında, “Kadınlarımızın gücü ve katkıları toplumumuzun en değerli varlıkları arasındadır. Onların emekleri ve liderlikleri, her alanda görünür olmalı ve takdir edilmelidir. Bu vesileyle başta Şehitlerimizin kıymetli anneleri olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

AlparslanAlparslan