SİYASET
Giriş Tarihi : 19-03-2024 20:46   Güncelleme : 19-03-2024 22:10

Adem Bektaş"Atakum'un gerçeklerinden uzaklar"

Rakiplerinin açıkladığı projelerin Atakum'un gerçeklerinden uzak olduğunu söyleyen Adem Bektaş, "Hayal satıyorlar. yolları köstebek yuvasına dönmüş bir kentte, denize Ada Otel yapacağını söylemek hemşehrilerimizin aklıyla alay etmekten öteye geçmez" dedi.

Adem Bektaş

"ATAKUMLULARIN AKLIYLA DALGA GEÇMEYİN"

 

Rakiplerinin proje vaatlerinin halkın gerçeklerinden uzak ve hayal satmaktan öteye geçmediğini ifade eden İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Adem Bektaş, "Kırsalda yolu olmayan, kent merkezi köstebek yuvasına dönmüş olan bir kente Asfalt Plenti, Beton Santrali yerine uçuk kaçık projeler sunuyorlar.

 

Biri denizin ortasına ada otel yapacakmış, diğerinin elle tutulur bir projesi bile yok. Atakumluların gerçek belediyeciliğe ihtiyacı varken kentin gerçeklerinden uzak vaatlerle oy istemek, en hafif tabirle Atakumluların aklıyla alay etmektir. Biz Atakum'un tüm sorunlarına hakim, tecrübeli ve liyakatli kadrolarımızla ilçemizi A'dan Z'ye her alanda kalkındıracak ve Atakum'u eski şaşalı günlerine geri döndüreceğiz" şeklinde konuştu.

 

 

"YAPMACIK VAATLERLE GÖZ BOYAMAYA ÇALIŞIYORLAR"

 

Atakum'un sorunlarını bilmeyenlerin Atakum'u yönetemeyeceğinin altını çizen Bektaş, "Yapmacık vaatlerle göz boyamaya çalışıyorlar. Göreve gelir gelmez kuracağımız asfalt üretim tesisimizle Atakum'un dört bir yanında her caddeyi, her sokağı otoban kalitesinde yollara dönüştüreceğiz. Mevcut Kilitli Taş Parke Fabrikasını güçlendirerek kaldırımlarımızı kendi ürettiğimiz parke taşlarıyla döşeyeceğiz.

 

 

Kuracağımız beton santrali ile köy yollarımızı çamurdan ve bataklık olmaktan kurtarıp, kırsal mahallelerimizi gerçek belediyecilik hizmetiyle buluşturacağız. Bizim Atakumlu hemşehrilerimize hayal satmak gibi bir derdimiz yok. Yapmacık vaatlerle kandıracak halimiz de yok. Atakumlu hemşehrilerimiz kimin ne yapıp yapamayacağını çok iyi biliyor. Bu anlamda rakiplerimizi de Atakumlu hemşehrilerimizin aklıyla alay etmekten vazgeçmeye davet ediyoruz" diye konuştu.

AlparslanAlparslan