Tepki yağdı

Doğu Perinçek'e tepki yağdı: Kendini Hz. Muhammed ile bir tuttu Ulusal TV'nin canlı yayınına katılan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, tepki toplayacak açıklamalarda bulundu. Perinçek, Vatan Partisi'nin geldiği nokta ile Hz.Muhammed dönemini karşılaştırdı.

SİYASET - 31-08-2022 09:51

Tepki yağdı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal TV'nin canlı yayınına katıldı. Perinçek burada "Türkiye Nereye Gidiyor?" söyleşisi gerçekleştirdi.

"HZ.MUHAMMED'DEN ÇOK İLERİDEYİZ"

Vatan Partisi'nin geldiği nokta ile Hz.Muhammed dönemini karşılaştıran Perinçek,  "Hz. Muhammed Mekke'de tebliğde bulunduğunda kaç kişi ona biat etti? Hz.Muhammed 1 yılda ancak 40 kişiyi buldu, hiç olmazsa biz 40 bin kişiyi bulduk. Hz. Muhammed'den çok ileri bir noktadayız. Atatürk Samsun'a giderken kaç kişiyle gitti? Tarihin zafer vadettiği kuvvet kadar büyük bir kuvvet yoktur.” ifadelerini kullandı.

Perinçek'in bu açıklamasından sonra gülmesi ve alanda bulunanların alkış tutması ise dikkat çekti.

Vatan Partisi’nin pek çok alanda etkin bir şekilde çalıştığını anlatan Perinçek, "Yüzde 46'lık sistem dışı bir çözüm arayan kısım Vatan Partisi'yle duygusal olarak iletişime geçmiş bir kitle. Bu yüzden Vatan Partisi bu kadar hızlı büyüyor." dedi.

"ARKAMIZDA BAŞKA BİR 30 AĞUSTOS VAR MI?"

Perinçek sözlerine devamla, “Dolayısıyla geldiğimiz süreçte arkamıza bakarak, önümüzdeki bir gelişmeyi hiçbir şekilde göremeyiz. Arkamızda başka bir 30 Ağustos var mı? Arkada olanlar önümüzde olacak diye bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Özgür Özel yeni isim buldu: Vicdan ittifakı

Özgür Özel yeni isim buldu: Vicdan ittifakı

28-03-2024 - SİYASET

Serhat Türkel’e 500 tl karşılığında kumpas kurdular

Serhat Türkel’e 500 tl karşılığında kumpas kurdular

28-03-2024 - SİYASET